18
ЛЮТ
2016

Раян Рейнольдс зіткнеться з позаземним життям

Зірка «Дедпула», здається, пригледіла для себе новий проект. Раян Рейнольдс веде переговори про участь у фантастиці «Життя» (Life), на одну з головних ролей в якій вже визначена Ребекка Фергюсон.
 
На фото: Раян Рейнольдс

Сценарій картини написали автори успішного кінокоміксу про балакучого найманця Ретт Різ і Пол Вернік, які раніше працювали над «Вітаємо у Зомбіленді». Постановкою ж фільму займеться шведський режисер Даніель Еспіноза, прикріплений до стрічки з минулого листопада. З останнім, до речі, Рейнольдс мав справу, знімаючись в трилері «Код доступу "Кейптаун"».

 
На фото: Ретт Різ і Пол Вернік

За сюжетом екіпаж Міжнародної космічної станції відправляється на Марс, звідки вивозить якийсь зразок, після прибуття на Землю початківець виявляти ознаки життя. Більш того, виявляється, що він куди розумнішbq, ніж спочатку думають космонавти.

Виробництво науково-фантастичного фільму курирує компанія Skydance Productions. Продюсерами «Життя» значаться Девід Еллісон і Дена Голдберг. Передбачається, що дистрибуцією картини буде завідувати Paramount.

 
На фото: Ребекка Фергюсон

Поки не повідомляється, як скоро почнуться зйомки проекту, але, очевидно, студії зацікавлені в тому, щоб діяти без зволікання, з огляду на графік Фергюсон, що повертається у франшизу «Місія неможливо», і плани Рейнольдса, пов'язані з сиквелом «Дедпула».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####