19
ЛЮТ
2016

«Росомаха 3» може отримати рейтинг R

Після касових рекордів «Дедпула», що зібрав на старті понад 152 мільйонів доларів тільки в національному прокаті, можна очікувати, що Голлівуд відповість на успіх фільму випуском низки коміксів з рейтингом R. Першим в строю може цілком виявитися «Росомаха 3».
 
Промо «Росомахи 3»

Принаймні про це свідчать повідомлення з завершиної в Нью-Йорку ярмарки Toy Fair, де 20th Century Fox організовувала презентацію, на якій розповсюдила промо-матеріали триквела історії про мутанта у виконанні Г'ю Джекмана. У листівках, зокрема, вказано саме дорослий рейтинг прийдешньої стрічки.
 
Кадр з фільму «Люди Ікс: Початок. Росомаха»

Невідомо, чи вплинула на компанію стратегія «Дедпула», але, мабуть, студія вдруге спробує домогтися успіху, надавши кінокоміксом брутальності. «Росомаха» раніше вже загравав з маркуванням R, представляючи свою більш жорстку версію на blu-ray, хоча в прокаті картина незмінно супроводжувалася лейблом PG-13.

Аналітики індустрії, пророкуючи реакцію Голлівуду на результати «Дедпула», між тим помічають, що компанії можуть в черговий раз отримати неправильний урок із ситуації, вважаючи, ніби аудиторії просто необхідний супергеройський R-фільм. Так було, наприклад, після успіху «Голодних ігор», коли студійні боси звернули увагу лише на поєднання «антиутопія і героїня-дівчина» і спробували зіграти на цьому полі з стрічками на кшталт «П'ятої хвилі».

 
Кадр з фільму «Росомаха: Безсмертний»

У випадку з «Дедпулом» очевидний інтерес глядача до неоднозначності самого персонажа і тому, як не зовсім традиційно було вирішено жанр кінокоміксу в проекті з Раяном Рейнольдсом. Словом, одного тільки дорослого рейтингу може бути недостатньо.
 
Кадр з фільму «Дедпул»

Нагадаємо, «Росомаха 3» потрапить на великі екрани в березні 2017 року. Режисирує картину Джеймс Менголд.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####