19
ЛЮТ
2016

Кіра Найтлі може перевтілитися в Катерину Велику

Дворазова номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі веде переговори про свою участь в біографічній стрічці «Катерина Велика», чиєю постановкою займеться Барбра Стрейзанд.
 
На фото: Кіра Найтлі

В основу фільму ляже сценарій Христини Лорен Андерсон, який очолив «Чорний список» кращих неспродюсованих текстів в 2014 році. Картина розповість про молоді роки уродженої княжни Софії Августи Фредеріки, що стала дружиною спадкоємця російського престолу і пізніше стала найбільшою правителькою імперії.

Проект буде поверненням Стрейзанд до режисерської роботи. В останній раз актриса відповідала за постановку ігрової стрічки ще в 1996-му, знімаючи мелодраму «У дзеркала два обличчя». У 1984-му Барбра отримала «Золотий глобус» за свій дебютний досвід на цьому терені.

 
На фото: Барбра Стрейзанд

У той же час для Кіри Найтлі «Катерина Велика» буде черговим зверненням до російської теми. Перш зірка «Гри в імітацію» з'являлася в екранізації «Анни Кареніної» Джо Райта.

Продюсуванням біографічної драми відає Джил Неттер («Життя Пі», «Невидима сторона»).

 
Катерина Велика

Найтлі в минулому році можна було побачити в «Евересті» Бальтасара Кормакура. Актриса незабаром приступить до зйомок у «Побічній красі» з Віллом Смітом. За нею також закріплена головна роль у фільмі про французьку романістку Колетт від режисера «Все ще Еліс» Воша Вестмоленда.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####