19
ЛЮТ
2016

«Kingsman 2» знайшов лиходія в особі Джуліанни Мур

Яскравий антагоніст, сповнений Семюелем Л. Джексоном, був, без сумніву, одним з переваг першої частини хітового комедійного бойовика «Kingsman». У сиквелі роль головного лиходія може виконати Джуліанна Мур. Актриса веде переговори з творцями проекту.
 
На фото: Джуліанна Мур

Відомо, що в другій серії пригод молодого оперативника з секретної служби до свого образу повернеться Терон Еджертон, тоді як постановник оригінальної стрічки Меттью Вон знову стане біля керма картини.

Колін Ферт на сиквелі не з'явиться. Його персонаж загинув у першій частині, і спочатку йшли розмови про те, що герой зірки «Король говорить!» Або постане в якості брата-близнюка агента Гаррі Харта, або промайне під флешбеки. Однак, за повідомленнями інсайдерів, згодом ці ідеї були відкинуті.

 
Кадр з фільму «Kingsman: Таємна служба»

Деталі ролі, запропонованої Мур, не повідомляються, але абсолютно точно її персонаж негативний. Перешкодою для участі актриси у «Kingsman» може бути хіба що робочий графік.

Зйомки сиквела «Таємної служби» планується запустити цього літа. Дія історії буде розвиватися не тільки в Лондоні, але також перенесеться в США.

 
Кадр з фільму «Все ще Еліс»

Джуліанна Мур в минулому році з'являлася в антиутопії «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2», де вона теж втілила образ антагоніста. Актриса в 2015-му стала володаркою «Оскара» за гру в драмі «Все ще Еліс».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####