19
ЛЮТ
2016

«Астробой» намагається заручитися підтримкою New Line

Студія New Line подумує про те, щоб підключитися до виробництва ігрової версії «Астробоя», заснованої на популярній японській манзі Осаму Тедзукі. Сценарій для картини пишуть автори «Розлому Сан-Андреас» Джеремі Пассмор і Андре Фабріціо.
 
На фото: Джеремі Пассмор і Андре Фабріціо

Стрічка була анонсована приблизно рік назад компанією Animal Logic, що займалася продакшном, анімацією та візуальними ефектами для таких проектів, як «Лего. Фільм», «Веселі ніжки», «Великий Гетсбі» і «Голодні ігри: У вогні», а в даний час розробляє «Лего Фільм: Бетмен».
 
«Астробой», 2009 року

Оригінальна манга, в центрі сюжету якої знаходиться хлопчик-андроїд Атом, виходила з 1951-го по 1968-й і користувалася великою популярністю і в Японії, і за її межами. У 1963-й Астробой обзавівся чорно-білим аніме-серіалом, чий кольоровий ремейк був випущений в 1980-му і 2003-му.

У 2009-му один з найвідоміших персонажів у творчій біографії Осаму Тедзукі виявився на великому екрані в повнометражному мультфільмі від Imagi Animation Studios, де головну роль озвучував Фредді Хаймор. На виробництво анімації було витрачено 65 мільйонів, але в прокаті проект заробив всього 40.

 
«Астробой», 1980 року

Ігрову версію «Астробоя» продюсує Зарех Налбандян («Легенди нічної варти», «Лего. Фільм»). New Line зараз веде переговори про участь в зйомках картини.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####