15
СЕР
2014

Marvel & DC


Marvel і DC можуть об'єднатися!  Така ймовірність дійсно існує. Зовсім недавно медіа-магнат Руперт Мердок (який контролює компанію 21st Century Fox) намагався купити корпорацію Time Warner, в Інтернеті існував жарт, що угода може потенційно привести до фільму за участю Ліги Справедливості і Людей Ікс. Цілком можливий був варіант розвитку подій, між іншим, якби пропозицію в 80 млрд. $ було прийнято.

Тим не менш, Marvel і DC Universe знову опинилися на крок ближчими до об'єднання. Як заявляє видання The Hollywood Reporter, компанія Walt Disney є потенційним покупцем Time Warner. Правда, у Disney є досить серйозні суперники - Google, Apple і «темна конячка» - найбагатша людина Китаю Ван Цзянь Лінь, який зовсім не проти додати ще одну компанію в свою імперію.

Цитата з сайту The Hollywood Reporter:
«Перспектива об'єднання Marvel з DC Comics стала занадто переконливою, щоб її ігнорувати. Плюс CNN дасть Disney новий актив в кабельному телебаченні, якого їм не вистачає. Капіталізація Disney на 8 серпня склала 149 млрд. $ в порівнянні з Time Warner, що мають лише 63 ммлрд.$, що дає генеральному директору Disney Бобу Айгеру більше важелів тиску, ніж було у Мердока».

Якщо уявити ситуацію в більшому масштабі, то Disney міг би отримати під своє крило Warner Bros. і DC Comics, які б приєдналися до Lucasfilm, Marvel і Pixar...

Всі ці події насправді дуже цікаві, але нам, справжнім кінолюбителям, залишається лише одне - чекати офіційних новин та насолоджуватися кіноновинками студій!