22
ЛЮТ
2016

Емілі Блант перетвориться в Мері Поппінс

Емілі Блант отримала запрошення в сиквел історії про Мері Поппінс, що розробляється в надрах компанії Disney, яка в останній раз зверталася до образу прославленої няні в кіномюзиклі 1964 року. Продовження буде режисерувати Роб Маршалл.
 
На фото: Емілі Блант

Інсайдери стверджують, що актриса з самого початку вважалася головною претенденткою на роль в картині, продюсуванням якої крім постановника «Чикаго» займаються Джон ДеЛюка і Марк Е. Платт, які співпрацювали з Блант на зйомках «У темному-темному лісі». Студія, яка бажає почати виробництво фільму найближчим часом, вже обговорювала із зіркою подробиці угоди, проте договір поки не було підписано. На рішення Емілі взяти участь в проекті може вплинути друга вагітність, про яку недавно повідомили новинні ресурси.

Раніше стало відомо про те, що сценарієм сучасної стрічки про Мері Поппінс займеться Девід Мегі, номінований на «Оскар» за тексти до «Життя Пі» і «Чарівної країни». Передбачається, що дія сиквела буде розвиватися в Лондоні в період Великої депресії, через два десятиліття після подій фільму Роберта Стівенсона.

 
Кадр з фільму «Мері Поппінс»

За музичну складову проекту відповідають Марк Шеймен і Скотт Віттман, причетні до «Лаку для волосся» Адама Шенкмана.

Оригінальна картина, нагадаємо, здобула широке визнання глядачів і отримала п'ять премій Американської кіноакадемії, одну з яких заслужила виконавиця головної ролі Джулі Ендрюс.

 
Кадр з фільму «Дівчина у потягу»

Емілі Блант в минулому році можна було побачити в трилері «Сікаріо». У 2016-му актриса постане в фентезі «Мисливець і Снігова королева» і в екранізації роману Поли Гоукінз «Дівчина у потягу».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####