22
ЛЮТ
2016

Двейн Джонсон влаштує новий «Розлом Сан-Андреаса»

Ще сильніший землетрус, ще більше руйнувань. Компанія New Line і Двейн Джонсон задумали сиквел минулорічного фільму-катастрофи «Розлом Сан-Андреас».
 
Кадр з фільму «Розлом Сан-Андреас»

Студія вже привернула до написання сценарію продовження авторів Ніла Вайденера і Гевіна Джеймса. У послужному списку дуету поки немає помітних готових робіт, однак рік тому кінематографісти продали Sony свій текст «Верона», переосмислюючу історію про Ромео і Джульєтту, і продюсуванням цього майбутнього проекту планує зайнятися Джо Рот («Чаклунка», «У серці моря»).
 
Кадр з фільму «Розлом Сан-Андреас»

Деталі сюжету нового «Розлому» не повідомляються. Втім, відомо, що сиквел перейде від лиха на локальному рівні до глобальних масштабів, зосередившись на Тихоокеанському вулканічному вогняному кільці, в межах якого відбувається до 90% всіх землетрусів у світі.

Нагадаємо, оригінальна стрічка розповідала про пілота рятувального вертольота, який об'єднується з колишньою дружиною, щоб відшукати їхню дочку в хаосі жахливого природного лиха, що обрушилося на Каліфорнію. У прокаті фільм зібрав понад 473 мільйонів доларів при 110-мільйонних витратах.

 
На зйомках «Розлома Сан-Андреас»

У продовженні до своїх колишніх ролей, крім Скелі, повернуться також Карла Гуджіно, Олександра Даддаріо і Пол Джаматті, який грав сейсмолога. Режисер Бред Пейтон знову встане біля керма «Розлому». Продюсує картину Бо Флінн («Подорож 2: Таємничий острів», «Геркулес»).
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####