23
ЛЮТ
2016

Крістіан Бейл зацікавився вестерном Скотта Купера

Актор Крістіан Бейл і режисер Скотт Купер, перш співпрацювали в кримінальному трилері «З пекла», возз'єднаються на знімальному майданчику вестерну «Противники» (Hostiles), який вже порівнюється з «Легендою Г'ю Гласса» Іньярріту.
 
На фото: Крістіан Бейл і Скотт Купер

Дія в майбутньому фільмі буде розвиватися в 1892 році. У центрі оповідання виявиться армійський капітан, який погоджується супроводжувати вмираючого вождя з племені шайеннів і його сімейство, які повертаються додому. Їхній шлях, повний небезпек, лежить від форпосту в Нью-Мексико над луками Монтани. По дорозі герої, які були колись противниками, зустрічаються з молодою вдовою, рідні якої були жорстоко вбиті. Разом вони намагаються впоратися з непростими природними умовами та загрозою нападу ворожих племен індіанців.
 
Кадр з фільму «З пекла»

Виробництво картини планується почати в липні. Купер не тільки поставить стрічку, але також напише для неї сценарій і буде продюсувати проект поряд з Джоном Лешером, який курирував його «Чорну месу».
 
Кадр з фільму «Гра на пониження»

Для Крістіана Бейла «Противники» стануть поверненням до роботи у великому кіно після перерви, взятого актором на відновлення через травму коліна. Зірка «Гри на пониження» деякий час подумувала приєднатися до «Енцо Феррарі» Майкла Манна, але відмовилася від ролі у зв'язку з проблемами зі здоров'ям.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####