24
ЛЮТ
2016

«Темна вежа» знайшла героїню в «Шаленому Максі»

Екранізація «Темної вежі» Стівена Кінга продовжує впевнено рухатися до глядача і набирати акторів. Слідом за Ідрісом Ельбою і Меттью МакКонахі переговори про участь в проекті веде актриса і модель Еббі Лі, знайома глядачам по ролі в картині «Шалений Макс: Дорога гніву».
 
На фото: Еббі Лі

Еббі Лі пропонується втілити образ головного жіночого персонажа на ім'я Тірана. Інформація вже встигла викликати невдоволення в рядах читачів: в книгах Тірана є не настільки значною лиходійкою в одному з останніх томів. Проте студія може використовувати ім'я, щоб приховати, кого насправді зіграє актриса, або при перенесенні на великий екран сюжет все-таки зазнає значних змін. У будь-якому випадку дівчина описується як «сексуальна і дуже небезпечна», «зі штучною людською шкірою і холодними, зміїними очима».

 
На фото: Ідріс Ельба

«Темна вежа» - один з найвідоміших голлівудських довгобудів останнього часу. Студія Sony має намір перетворити цикл книг в повноцінну франшизу, а в основу першого фільму ляже роман «Шукач». Образ Роланда Дескейна планує втілити Ідріс Ельба, антагоніста зіграє Меттью МакКонахі.

Наступним кроком в процесі кастингу повинен стати пошук юного актора на роль Джейка Чемберза. Очікується, що претенденти будуть прослуховуватися безпосередньо з Ідріс Ельбою.

 
На фото: Меттью МакКонахі

25 лютого Еббі Лі можна буде побачити на великому екрані в картині Алекса Прояса «Боги Єгипту».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####