24
ЛЮТ
2016

«Тихоокеанський рубіж 2» вижив і змінив режисера

Продовження історії про бійню величезних роботів з чудовиськами Кайдзен з іншого виміру, показаної у фільмі «Тихоокеанський рубіж», зніматиме шоураннер серіалу «Шибайголова» Стівен С. ДеНайт. Гільєрмо дель Торо залишається в якості продюсера проекту.
 
«Тихоокеанський рубіж»

Останній раз ми чули про сиквел «Тихоокеанського рубіжу» восени минулого року, коли продовження вибуло з графіків релізів Universal. На початку 2016-го дель Торо взявся знімати ремейк класики «Фантастична подорож» і, здавалося б, «Тихоокеанський рубіж 2» пішов в історію, як і багато інших нездійснених проектів режисера. Однак сьогодні ситуація прийняла новий оборот.
 
На фото: Стівен С. ДеНайт

Кінокомпанія Legendary Pictures запросила в режисерське крісло «Тихоокеанського рубіжу 2» нового режисера. Стівен С. ДеНайт вперше виступить в якості постановника повнометражної стрічки, але на його рахунку робота шоураннером і режисером таких серіалів як «Шибайголова» і «Спартак». Сценарій другого «Рубіжа» написав Джон Спейтс, автор оригінального «Прометея» (те, що ви бачили в кінотеатрах, тільки частково є сценарієм Спейтса).

Стівен С. ДеНайт також працював над серіалами «Баффі - переможниця вампірів», «Ангел» і «Таємниці Смолвіля».

 
Гільєрмо дель Торо залишається в якості продюсера проекту

Проблеми з «Тихоокеанським рубіжим 2» були пов'язані з бюджетом фільму. Universal ні в яку не хотіла запускати проект за ту суму, яка виходила за сценарієм дель Торо. Схоже, що проблеми фінансового характеру вдалося вирішити, і сиквел знову знайшов життєздатність.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####