18
СЕР
2014

Зйомки "Людини-Комахи"


Зйомки "Людини-Комахи" стартували!
 
У Сан-Франциско розпочалися зйомки нового пригодницького блокбастеру MARVEL – «Людина-комаха», основаного на популярній серії однойменних коміксів. Натурні зйомки також здійснюватимуться у місті Атланта, штат Джорджія. Фільм запланований до прокату улітку 2015 року
Завдяки незвичайному високотехнологічному костюму дрібний злодюжка Скотт Ленг (Пол Радд) отримує здатність зменшуватися у розмірі, але при цьому зберігати свою силу. Під керівництвом винахідника диво-костюму, талановитого вченого Хенка Піма, Скотт повинен знайти в собі сили стати справжнім героєм і захистити світ від загрози, що насувається. Пім і Ленг повинні спланувати і влаштувати пограбування сторіччя, від якого залежить доля людства.
 
Режисером стрічки став Пейтон Рід («Досягни успіху», «Розлучення по-американськи»), у головних ролях: Пол Радд («Люблю тебе, чувак», «Кохання по-дорослому») в ролі Скотта Ленга, також відомого як Людина-комаха; Майкл Дуглас («За канделябрами», «Уолл-Стріт») в ролі його наставника доктора Хенка Піма; а також Еванджелін Ліллі (фільми «Хоббіт», серіал «Загублені», «Реальна сталь») в ролі Хоуп Ван Дайн, дочки Хенка Піма.  
 
 
В фільмі також знімаються: Корі Столл («Карточний будиночок», «Еволюція Борна»), Боббі Канавале («Уяви собі», «Енні»), Майкл Пенья («Патруль», «Афера по-американськи»), Еббі Райдер Фортсон («Єдинство»), Джуді Грір («З 13 у 30», «Планета мавп. Революція»), Давід Дастмалчан («Темний лицар», «Полонянки»), Вуд Харріс («Спогади Титанів», «Прослушка»), Джон Слеттері («Залізна Людина 2») та інші.
 
До закадрової команди режисера Пейтона Ріда увійшли: володар премії «Оскар» оператор Рассел Карпентер («Титанік», «21»), художник-постановник Шепард Франкель («Спіймай шахрайку, якщо зможеш», «Нестерпні боси»), дизайнер костюмів Семмі Шелдон Діфер («Люди Ікс: перший клас», «Пипець»), художник по спец-ефектам Джейк Морісон («Тор 2: царство темряви», «Володар перснів: дві вежі»), а також шестиразовий номінант на премію «Оскар» художник по спец-ефектам Ден Судік («Перший месник: друга війна», «Месники»). Монтажери: Ден Лебенталь («Тор 2: царство темряви», «Залізна людина») та Кобі Паркер молодший («Вцілілий», «Хенкок»). 
 
Продюсером стрічки виступає президент студії Marvel Кевін Фейдж. Виконавчі продюсери: Луїс Д’Еспозито, Алан файн, Вікторія Алонсо, Майкл Грілло та Стен Лі.
 
Оснований на коміксах Marvel «Людина-Комаха», виданих вперше у 1962 році, фільм продовжить серію епічних стрічок про супер-героїв Marvel, таких як «Залізна Людина», «Неймовірний Халк», «Залізна Людина 2», «Тор», «перший месник», «Месники», «Залізна Людина 3№, «Тор 2 : царство темряви», «Перший месник: друга війна», «Вартові галактики» та фільм «Месники: ера Альтрона», що вийде в прокат також у 2015 році.

Світову прем'єру "Людини-Комахи" очікуємо 17 липня 2015 року.