20
ЖОВ
2016

Актор Джо Манганьєлло проговорився в інтерв'ю про те, що зйомки сольного «Бетмена» стартують вже наступної весни.

19
ЖОВ
2016

Вперше «Макс Стіл» з'явився в формі лінійки іграшкових фігурок, потім був знятий мультсеріал, і тепер гряде екранізація, де головну роль виконає Бен Вінчелл. Дивіться трейлер та чекайте релізу в листопаді 2017 року.

19
ЖОВ
2016

Карла Гуджино і Брюс Грінвуд зіграють головні ролі у майбутній екранізації Стівена Кінга від Netflix.

19
ЖОВ
2016

Сценарій Ітана Коена і Джоела Коена буде називатися «Темна мережа» (Dark Web) і розповість про анонімний інтернет-майданчик «Шовковий шлях».

18
ЖОВ
2016

Ще більше крутих трюків, екшна, інтригуючих сцен і захоплюючих локацій чекають на Вас в новому трейлері фільму «Assassin's Creed: Кредо вбивці», і все це під енергійну музику.

18
ЖОВ
2016

Продюсер сиквела «Світу Юрського періоду» Колін Треворроу повідомив, що продовження його фільму стане алегорією захисту прав тварин.

18
ЖОВ
2016

Студія DreamWorks Animation і режисер «Мадагаскару» Том МакГрат запрошують Вас познайомитися з дуже незвичайним малюком. Він носить костюми, говорить по-дорослому і починає свою зоряну кар'єру в анімаційній комедії «Бебі Бос».

18
ЖОВ
2016

Роман Мігеля де Сервантеса «Дон Кіхот» ляже в основу нового фільму студії Disney.

17
ЖОВ
2016

Коли один шкільний вчитель домагається звільнення іншого, останній викликає його з'ясувати стосунки після занять за допомогою кулаків. До Вашоъ уваги перший дубльований трейлер.