29
ГРУ
2015

«SELFIEPARTY» — українська молодіжна комедія режисера Любомира Левицького. Це суперсучасне українське кіно в стилі Американського пирога. Легкий фільм, який зможе налаштувати на позитив і нагадати глядачам про власні смішні та часом ганебні моменти з вечірок.

29
ГРУ
2015

Для роботи над своїм черговим фільмом Крістофер Нолан вирушає до Франції. Він буде знімати військову драму «Дюнкерк» за власним сценарієм. Що стосується виконавців ролей, ведуться переговори з Марком Райленсом, Кеннетом Браной і Томом Гарді.

28
ГРУ
2015

Це історія власника ветеринарної клініки, який дізнався про свою смертельну хворобу і вирішує знайти для дружини нового чоловіка, а для дітей - батька на заміну. Представляємо прем'єру трейлера комедії Марюса Вайсберга «8 кращих побачень».

28
ГРУ
2015

Сьомий фільм франшизи «Зоряні війни» з підзаголовком «Пробудження сили» на минулих вихідних встановив ще один рекорд: зібрав у світовому прокаті 1 мільярд доларів всього за 12 днів.

28
ГРУ
2015

На першому місці серед найбільш скачуваних картин в 2015-му знаходиться торішній «Інтерстеллар» Крістофера Нолана, при цьому кількість завантажень його наближається до 47 мільйонів.

25
ГРУ
2015

В основу фільму покладена книга Джоан Ролінг, написана нею від імені Ньюта Скамандера як підручник для Гогвортсу. Це перелік фантастичних тварин і їх опис. Дана картина стане першою в майбутній трилогії, а в режисерському кріслі Девід Йетс. Представляємо перший тизер до стрічки.

25
ГРУ
2015

У 2015 Квентіну Тарантіно було не до перегляду великої кількості фільмів, враховуючи постпродакшн «Мерезенної вісімки». Проте з того, що режисерові вдалося побачити, він з ходу називає найкращою стрічкою нового «Шаленого Макса», до якого раніше ставився упереджено.

25
ГРУ
2015

Нестримна жорстокість, їдкі жарти і божевільні трюки у виконанні самого неординарного героя Marvel. Представляємо новий red-band-трейлер фільму «Дедпул» з Раяном Рейнольдсом.

25
ГРУ
2015

Хоча претенденти на нагороду Critics 'Choice Movie Awards вже оголошені, асоціація Broadcast Film Critics прийняла рішення включити «Зоряні війни: Пробудження сили» в число номінантів у категорії «Кращий фільм».