22
СІЧ
2018

«Чорна Вдова» вийде в 2020 році?

Сольний фільм про російську шпигунку із загону Месників обзавівся приблизною датою релізу.

11 січня стало відомо, що Marvel розпочала роботу над сольним фільмом про Чорну Вдову. Проект досі офіційно не запущений у виробництво, але тепер у нього є сценарист - Жаклін Шеффер. Зараз, як повідомляє The Daily Mail, робота над сценарієм йде повним ходом, і студія сподівається випустити картину в 2020 році.

The Daily Mail також пише, що Скарлетт Йоханссон отримає за зйомки в «Чорній Вдові» чек на суму 25 млн доларів. Якщо це виявиться правдою, то Йоханссон стане найбільш високооплачуваною актрисою в кіно (для порівняння, Роберт Дауні-мол. отримав за роль у «Месниках 2» 40 млн доларів).

 
Кадр з фільму «Перший месник: Друга війна»

Достовірність замітки Daily Mail викликає деякі сумніви. Наприклад, в тексті йдеться про те, що у фільмі можуть знятися Джуд Лоу і Бен Мендельсон. Це дивно, тому що обидва актори зараз пов'язані з іншим супергеройський проектом Marvel - «Капітаном Марвел» з Брі Ларсон в головній ролі. Їх участь в «Чорній Вдові» вельми сумнівна.

Якщо в результаті чутка підтвердиться, то «Чорна вдова» стане другим з трьох проектів, які відкриють новий кіновсесвіт Marvel після четвертих «Месників». У 2020 році студія також планує випустити «Вартових галактики 3», що 15 січня підтвердив режисер серії Джеймс Ганн.

3 травня глядачі зможуть побачити Йоханссон в ролі Чорної Вдови в блокбастері «Месники: Війна Нескінченності».

 
Джерело: dailymail.co.uk
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####