05
ГРУ
2016

Лауреат премії «Оскар» приєднався до фільму «Бюро людства».

05
ГРУ
2016

Зовсім скоро стартує в прокат новий горор - «Абатуар. Лабіринт страху». У багатьох фільмах жахів нам показували страшні будинки, населені привидами. Але цей трилер дозволяє нам відкрити завісу таємниці про походження таких будинків! Представляємо дубльований трейлер.

05
ГРУ
2016

Комедія «Поганий Санта 2» – це продовження фільму 2003 року про пройдисвіта Віллі, який щороку перед Різдвом переодягається в Санта-Клауса. Режисуру на цей раз довірили Марку Вотерсу («Між небом і землею», «Чумова п'ятниця»). Дивимось позитивний трейлер фільму.

05
ГРУ
2016

Зірка «Американського снайпера» приєдналася до акторського складу фільму «Атлантичний вал».

05
ГРУ
2016

Смішна, хуліганська, адреналінова комедія від творців обох частин славнозвісного «Superнянь». До того ж в головній ролі майже Роберт Дауні-молодший! Представляємо перший трейлер до фільму «Не гальмуй».

05
ГРУ
2016

Правдива історія про молодого і перспективного студента, він практично нічого не бачить. Щоб не втратити роботу, він нікому про цьому не говорить. Яким чином йому вдасться пристосуватися до роботи і як він буде виплутуватися з різних ситуацій, дивіться в трейлері до фільму.

05
ГРУ
2016

Венеціанський конкурсант і один з найбільш напружених трилерів року про одержимого священика. До Вашої уваги перший трейлер вестерна «Пекло» з Кітом Харінгтоном і Дакотою Джонсон.

04
ГРУ
2016

Чергова версія класичної горор-історії продовжить проект з переосмислення спадку Universal.

04
ГРУ
2016

Герой Кіану Рівза вже вдруге не може покинути таємниче суспільство вбивць, ходить в строгому костюмі і стріляє без промаху. Представляємо трейлер фільму «Джон Вік 2» - продовження бойовика про відійшовшого від справ професійного кілера у виконанні Кіану Рівза.