24
ГРУ
2015

Меггі - мати-одиначка і викладач у коледжі Нью-Йорку. Намагаючись відновити добрі стосунки зі своєю дочкою Саммер, вона бере її з собою в подорож до малюсінького Тосканського містечка. Але без сюрпризів не буває! Представляємо перший трейлер до фільму.

24
ГРУ
2015

Джеймс Кемерон офіційно підтверджує: реліз сиквела «Аватара» намічений на грудень 2017 року. Дизайн і сценарій практично завершені, зйомки можуть початися вже в січні.

24
ГРУ
2015

Джонні Депп помістив Адама Сендлера з верхньої позиції антирейтингу Forbes, що включає в себе десятку зірок, яким студії переплачують найбільше. Сам же комік, який очолював список два роки поспіль, покинув топ, який цього разу оновиться наполовину.

23
ГРУ
2015

21 грудня легендарний американський режисер Квентін Тарантіно отримав зірку на голлівудській Алеї слави в Лос-Анджелесі. Привітати кінематографіста приїхали його друзі та колеги по знімальному майданчику і майже весь акторський склад фільму «Мерзенна вісімка».

23
ГРУ
2015

Джеймс Франко, який в останні роки успішно екранізував не один літературний твір, знайшов для себе ще один цікавий проект. За інформацією сайту Variety, Франко займеться ремейком фільму 1996 року «В обіймах смерті» для каналу Lifetime.

22
ГРУ
2015

Нова доставка від студії, яка створила «Лего. Фільм» розповідається абсолютно оригінальна історія, що представляє собою свіжий і забавний погляд на відомі небилиці про лелек, яка порадує дітей і дорослих. До Вашої уваги перший дубльований трейлер.

22
ГРУ
2015

Якщо кіностудія Lionsgate вирішить створити передісторію «Голодних ігор», то їй доведеться підшукати заміну виконавиці головної ролі Дженніфер Лоуренс, оскільки остання не буде зніматися в приквелі. Про це сама актриса розповіла на прем'єрі її нового фільму «Джой». ​

22
ГРУ
2015

На тлі касових рекордів продовження «Зоряних воєн», що стартував у світовому прокаті з 529 мільйонами доларів, голлівудські видання почали обговорювати гонорари акторів франшизи. Найбільший шматок, схоже, дістався Гаррісону Форду, який отримав від Disney восьмизначну суму.

22
ГРУ
2015

Warner Bros. змінила дату старту прокату епічного фентезі Гая Річі «Лицарі Круглого столу: Король Артур». Картина повинна була з'явитися в американських кінотеатрах в липні 2016- го, але замість цього з'явиться на великих екранах тільки 17 лютого 2017-го.