04
ГРУ
2016

Представляємо перший трейлер фільму «Провина» режисера Шінтаро Шімосави з Ентоні Хопкінсом і Аль Пачіно у головних ролях. Фільм оповідає про корумповану фармацевтичну компанію і стане першою режисерською роботою Шімосави.

04
ГРУ
2016

За словами аналітиків, в картині з Бенедиктом Камбербетчем подій, на яких вона заснована, відповідає лише 41% сцен.

04
ГРУ
2016

Представляємо другий трейлер політичного фільму «Слуга народу 2», який стане продовженням подій, викладених в однойменному серіалі.

04
ГРУ
2016

Кримінальна драма «Американська пастораль» – екранізація однойменного роману Філіпа Рота і режисерський дебют Юена МакГрегора. Головну роль МакГрегор в своєму фільмі виконав сам, а головна жіноча роль дісталася володарці премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі. Дивимось перший трейлер!

04
ГРУ
2016

Автори книги «Таємне життя Гудіні: Створення першого американського супергероя», по якій буде поставлено фільм, показали ілюзіоніста в новому світлі.

03
ГРУ
2016

Комедія «Чому він?» присвячена темі знайомства батьків з обранцем дочки. Режисер і співавтор сценарію картини Джон Гамбург має досвід роботи з таким сюжетом («Знайомство з Факерами», «Знайомство з батьками»). До Вашої уваги другий трейлер стрічки.

03
ГРУ
2016

Представляємо другий трейлер до фільму кінорежисера Джордана Вот-Робертса «Конг: Острів черепа», в якому глядачі, нарешті, зможуть розглянути у всій красі не тільки Тома Хіддлстона, однак і, звичайно, Конга.

02
ГРУ
2016

Реакція на перший спін-офф в історії «Зоряних воєн», що виходить в прокат 15 грудня, буде ключовим фактором для вирішення долі франшизи. На початку 2017 року студія Lucasfilm збере творчу команду, щоб визначитися з тим, яким проектам дати зелене світло, а з якими - почекати.

02
ГРУ
2016

Тейлор Шерідан, який написав трилер «Сікаріо» Дені Вільньова, розповів, що відсутність Емілі Блант в сиквелі було його рішенням.