12
ГРУ
2016

Волтон Гоггінс, що знімався у вестернах «Джанго вільний» і «Мерзенна вісімка», зіграє лиходія в новій «Ларі Крофт».

10
ГРУ
2016

Фантастичний бойовик «Людина-павук: Повернення додому» є перезапуском відразу двох франшиз про цього героя. Головна роль, яку раніше виконали Тобі Магвайр і Ендрю Гарфілд, на цей раз дісталася талановитому 20-річному Тому Холланду. Дивимось перший трейлер.

09
ГРУ
2016

Пригодницький науково-фантастичний фільм від режисера мюзиклу «Давайте потанцюємо» Пітера Челсома. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму «Космос між нами».

09
ГРУ
2016

Зірка «Телеведучого» приєдналася до поки ще безіменного проекту студії Legendary. 49-річний Вілл Феррелл втілить образ ветерана кіберспорту, якого в професійному середовищі вважають своєрідною аномалією, адже середній вік гравців в ній зазвичай ледь перевищує 20 років.

06
ГРУ
2016

Том Круз знову на спецзавданні. Елітний військовий підрозділ знаходить у пустелі секретний бункер. Те, що він там виявляє, значно страшніше за терористів. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму «Мумія».

06
ГРУ
2016

Одна з найпопулярніших американських комедійних актрис візьметься за роль Барбі в проекті студії Sony Pictures.

06
ГРУ
2016

Гряде велика битва між плоттю і металом. Дивіться перший трейлер фантастичного екшну «Трансформери: Останній лицар»!

06
ГРУ
2016

Доопрацювання спін-оффу «Зоряних воєн» обійшлося студії Disney в крупну суму. Тоні Гілрой отримав 5 млн доларів за перезйомки «Бунтаря один».

05
ГРУ
2016

Міжгалактичний блокбастер повертається! Цього разу банда космічних волоцюг має з’ясувати всі деталі біографії свого ватажка Зоряного Лицаря. Вони вразять вас знову у фантастичному екшні від MARVEL. Рахуємо дні до травня 2017-го.