29
ГРУ
2014

Епік Рідлі Скотта «Вихід: Боги та Царі» заборонений до показу в ряді країн. Приблизно та ж доля навесні цього року спіткала стрічку Даррена Аронофскі «Ной»: велика частина арабського світу виявилася без біблійної драми.

27
ГРУ
2014

Триває кастинг в один із найскандальніших проектів останнього часу - драму «Стів Джобс», яку продюсує Скотт Рудін. Одну з головних жіночих ролей отримала Кетрін Уотерстон, відома за фільмом Пола Томаса Андерсона «Вроджена вада».

25
ГРУ
2014

Отримавши режисера чотирьох «Форсажів» Джастіна Ліна на капітанський місток корабля «Ентерпрайз», студія Paramount призначила дату релізу фільму «Зоряний шлях 3».

24
ГРУ
2014

Головну жіночу роль у фільмі Денні Бойла «Стів Джобс» може зайняти Кейт Уінслет. Актриса почала переговори з продюсерами. Також до проекту придивляється Джефф Деніелс, який хоче зіграти колишнього президента Apple Джона Скаллі, але пропозиції він поки не отримав.

23
ГРУ
2014

Один з топових акторів сучасності, зірка блобастерів «Тор» і «Месники» Кріс Хемсворт у новому шпигунському екшні «Хакер». Законектитись в кіберпростір екшену можна буде вже в середині січня 2015, а зараз переглядаємо другий трейлер до стрічки!

23
ГРУ
2014

Напружений психологічний трилер з неперевершеною Дженніфер Лопес у головній ролі чекає на нас вже в січні 2015. Переглядаємо трейлер та очікуємо прем’єри в кінотеатрах України!

21
ГРУ
2014

Зігравши в самому касовому фільмі 2014 «Трансформери: Час вимирання», Марк Уолберг не тільки думає, що повернеться в п'ятому фільмі, але і вважає, що це трапиться досить скоро.

18
ГРУ
2014

«Пірати Карибського моря 5» розшукують виконавицю головної жіночої ролі, а Орландо Блум, чия участь у проекті поки не підтверджена, встиг розповісти, що буде представляти із себе новий фільм франшизи.

18
ГРУ
2014

Найпопулярніший серіал, про вчителя фізкультури, повстане в повнометражній версії на великому екрані! Чи зможе він зібрати таку ж велику купу людей, як власне серіал, протягом двох відзнятих сезонів?