24
ЧЕР
2016

Епічна прониклива сага про велике кохання на тлі трагічних подій української історії початку ХХ століття. Фільм знятий канадськими кінематографістами в Україні за участю відомих голлівудських, європейських та українських акторів.

24
ЧЕР
2016

Актор Дональд Гловер, відомий за серіалом «Однокурсники», отримав роль в новій картині франшизи «Людина-павук». Перезапуск історії про Пітера Паркера знімає студія Sony в тісній співпраці з Marvel.

24
ЧЕР
2016

У минулу п'ятницю, 17 червня, на студії Pinewood в Атланті закінчилися зйомки блокбастера «Вартові галактики 2». Про це повідомив режисер фільму Джеймс Ганн.

23
ЧЕР
2016

Хочете подивитися на Ідріса Ельбу в новому неймовірно крутому образі? Дочекайтеся вітчизняного релізу бойовика «Круті стволи», зняв який режисер Джеймс Воткінс, відомий по одному з найжахливіших фільмів сучасності «Райське озеро».

23
ЧЕР
2016

Перш ніж Роберт Де Ніро зніметься у Мартіна Скорсезе в кримінальній драмі «Ірландець», актор візьме участь в екранізації роману Роберта Кіммела Сміта «Війна з дідусем». Розробкою проекту займається студія Dimension Films.

23
ЧЕР
2016

До Вашої уваги трейлер до комедії Кевіна Сміта «Йогануті», в якому знялася 16-річна дочка Джонні Деппа - Лілі-Роуз. Українська прем'єра фільму відбудеться в кінці липня 2016 року.

23
ЧЕР
2016

Бред Пейтон, який зняв фільм-катастрофу «Розлом Сан-Андреас», поставить картину за коміксами видавництва Boom! Studios «Злоякісна людина». Продюсує стрічку Джеймс Ван, чий проект «Закляття 2: Енфілдська справа» очолив американський бокс-офіс в минулі вихідні.

23
ЧЕР
2016

Представляємо новий трейлер - чергову фантазію на тему майбутнього планети: режисер Дрейк Дорімус зняв фантастичну драму «Рівні» з Крістен Стюарт і Ніколасом Холтом в головних ролях.

23
ЧЕР
2016

Постановник кримінальної драми «Холод в липні» Джим Міклі зніме Сільвестра Сталлоне в безіменному трилері. Про участь в цьому проекті Сталлоне натякав під час презентації на CinemaCon в квітні.