30
ЧЕР
2016

Номінант на премію «Оскар» за драму «Легенда Г'ю Гласса» Том Харді зіграє легендарного британського фотографа Дона МакКалліна. В основу стрічки, яка поки перебуває без режисера, лягла автобіографія військового кореспондента «Нерозумна поведінка».

30
ЧЕР
2016

Британська актриса Кейт Вінслет знаходиться на фінальній стадії переговорів щодо участі в новій картині Вуді Аллена.

30
ЧЕР
2016

Виконавець однієї з головних ролей в блокбастері «Зоряні війни: Пробудження сили» Джон Боєга приєднався до нового проекту Кетрін Бігелоу. Картина буде присвячена заворушенням в Детройті 1960-х.

29
ЧЕР
2016

Режисер Елай Рот додає в свій графік ще один проект - екранізацію коміксу «Алістер Аркейн» (Aleister Arcane). Головну роль в цьому фільмі жахів виконає Джим Керрі.

28
ЧЕР
2016

До Вашої уваги третій трейлер «Стартрек: За межами Всесвіту» - продовження культової франшизи з Крісом Пайном. На вас чекають нові фантастичні пригоди, не пропустіть!

28
ЧЕР
2016

Уже майже 10 років Голлівуд намагається запустити у виробництво ремейк трилера Майкла Віннері «Жага смерті». Наразі до проекту приписаний Брюс Вілліс, а поставить фільм Елай Рот, режисер горорів «Лихоманка», «Хостел» і «Зелене пекло».

24
ЧЕР
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу фільму «Легенда про Тарзана» в твоєму місті*! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

24
ЧЕР
2016

Продовження історії розпочатої ще чотири роки тому у фільмі «Джек Річер» отримало перший дубльований трейлер, який розкриває таємниці сюжету.

24
ЧЕР
2016

Ще одна лауреатка премії «Оскар» виявилася в акторському складі бойовика «Форсаж 8». Марго Роббі зіграє дружину Алана Олександра Мілна, автора книг про Вінні Пуха. «Сікаріо» отримає друге продовження, а «Закляття» - новий спін-офф. Ці та інші новини - в нашому дайджесті.