04
ЛИП
2016

Від творців «Шрека» - найдотепніша, найкумедніша та найзухваліша анімаційна комедія року – «Тролі» виробництва студії «DreamWorks». У фільмі використано оригінальну музику Джастіна Тімберлейка та попурі з пісень інших популярних виконавців, які незабаром стануть класикою.

04
ЛИП
2016

Завдяки зборам в Китаї у «Тихоокеанського рубіжа» буде сиквел. Більш того, прем'єра продовження вже отримала дату релізу - 23 лютого 2018 року. До однієї з головних ролей приписаний Джон Боєга, а компанію йому складе Скотт Іствуд.

04
ЛИП
2016

Минулого тижня інтернет виявив на YouTube інтерв'ю Джеймса Кемерона, де режисер відкрито висловлює свою думку про фільм Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили». Спойлер: Камерону не дуже сподобалося.

04
ЛИП
2016

Продовження трилерів «Код да Вінчі» і «Янголи та демони» знову зняв режисер Рон Говард за мотивами однойменного роману Дена Брауна. У центрі подій знову виявиться професор семіотики в Гарвардському університеті Роберт Ленгдон у виконанні Тома Хенкса.

04
ЛИП
2016

Номінант на премію «Оскар» за роль в драмі «Капітан Філліпс» Баркхад Абді отримав роль в продовженні картини Рідлі Скотта «Той, що біжить по лезу». Знімає сиквел канадський постановник Дені Вільньов.

01
ЛИП
2016

Режисер Річ Мур і продюсер Кларк Спенсер зібрали разом команду творців, які працювали над першим фільмом, номінованих на премію «Оскар». Сценарист анімаційного блокбастера «Зоотропололіс» Філ Джонстон візьметься за історію другого фільму про Ральфа, а також розділить режисерське крісло з Річем Муром.

01
ЛИП
2016

Представляємо трейлер фільму «Світло між двох океанів». В основу драми ліг бестселер австралійської письменниці М.Л. Стедман. За постановку картини відповідає режисер драми «Місце під соснами» Дерек Сіенфранс, а головні ролі виконали Майкл Фассбендер і Алісія Вікандер.

01
ЛИП
2016

Роман Жуля Верна «20 000 льє під водою» став для Голлівуду свого роду одержимістю. Екранізація готується на студії Fox, студія Disney розробляє свою, а тепер ще й китайська кінокомпанія Bliss Media заявила про власну версією, знімати яку буде Крістоф Ганс.

01
ЛИП
2016

Три роки тому студія Warner заявила про розробку нового фільму за мотивами гри «Підземелля і дракони» (Dungeons & Dragons). Справа нарешті зрушила з мертвої точки. У проекту з'явився режисер, а в головній ролі виявиться зірка мелодрами «Винні зірки» Ансель Елгорт.