16
ВЕР
2016

Режисер Хуан Антоніо Байона, який готується до зйомок сиквела «Світу Юрського періоду», підтвердив, що успішний перезапуск переросте в трилогію.

15
ВЕР
2016

Представляємо ексклюзивний дубльований трейлер фільму «П'ятдесят відтінків темряви» - сиквела еротичної драми «П'ятдесят відтінків сірого відтінків сірого».

15
ВЕР
2016

Двічі лауреат премії «Оскар» Том Хенкс написав сценарій для фільму «Грейхаунд», а також думає про те, щоб зіграти в ньому головну роль.

15
ВЕР
2016

Цієї осені Disney представить фантастичний мультфільм про принцесу Ваяну, напівбога Мауї і їхні пригоди на островах Тихого океану. До Вашої уваги другий дубльований трейлер.

15
ВЕР
2016

Брат Бена Аффлека поставить драму про виживання «Світло мого життя».

15
ВЕР
2016

Новий український фільм жахів від творців «Синевира» - В'ячеслава та Олександра Альошечкінів. Дивіться перший трейлер до стрічки та чекайте в жовтні на великих екранах України.

14
ВЕР
2016

Джо Манганьєлло втілить образ Дезстроука з майбутнього «Бетмена» Бена Аффлека. Актор відомий за роллю Альсіда Герва в серіалі «Реальна кров», а також по дилогії фільмів «Супер Майк».

14
ВЕР
2016

Представляємо дубльований трейлер фільму жахів під назвою «Не дихай», режисером якого виступив Федеріко Альварес, автор фільму «Зловісні мерці: Чорна книга» - вдалого ремейка легендарного горора 1981 року зі Брюсом Кемпбеллом в головній ролі.

14
ВЕР
2016

Нова картина стане першим мексиканським проектом режисера після «І твою маму теж».