22
ВЕР
2016

Зустрічайте перші відеофрагменти майбутньої голлівудської кіноадаптації манги «Кібер-привид» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі.

21
ВЕР
2016

Представлємо другий трейлер фільму «Повний розковбас». Судячи з усього, картина буде просто сміховинна! За сюжетом їстівним друзям належить отримати відповідь на головне питання: чи є життя за стінами супермаркету і що ж відбувається з продуктами після того, як вони потрапляють до людей додому?

21
ВЕР
2016

Warner Bros. уклала з Марго Роббі угоду, що дає студії перевагу при запуску нових проектів актриси.

20
ВЕР
2016

Фільм-сенсація Одеського кінофестивалю 2016 року, знятий за реальними подіями. Один із найочікуваніших фільмів цього року «Гніздо горлиці», який знімали на Буковині, вийде у прокат уже цьогоріч. Представляємо перший трейлер до стрічки.

19
ВЕР
2016

Режисер «Хенкока» планує зняти сиквел свого фільму 13-річної давності, де головну роль виконував Двейн Джонсон. У ньому він хоче об'єднати зірку «Форсажа» з Джоною Хіллом.

19
ВЕР
2016

Остаточна версія монтажу «Того, що біжить по лезу 2» ляже на плечі продюсерів.

19
ВЕР
2016

Лауреат премії «Оскар» веде переговори про участь в новому фільмі класичної франшизи.

19
ВЕР
2016

Розпочавши нову співпраці, з досить цікавим партнером, маємо нагоду розігрувати приємні подарунки - топери-іграшки та карамелізований попкорн, саме той, що ВИ смакуйте в своєму улюбленому кінотеатрі!

19
ВЕР
2016

Представляємо трейлер комедії «Байстрюки», головні ролі в якій виконали Оуен Вілсон і Ед Хелмс. Вони грають двох братів, які вирушають на пошуки батька, якого вони раніше вважали померлим. В ході подорожі вони дізнаються багато нового про себе і свою матір.