16
ЛИС
2015

Після того як Ченнінг Татум практично напросився на роль мутанта Гамбіта в сольний фільм, проект студії Fox зрушився з мертвої точки і навіть знайшов дату прем'єри - 6 жовтня 2016-го. Проте у вересні режисер Руперт Віатт покинув картину, а тепер «Гамбіт» в руках Дага Лаймана.

16
ЛИС
2015

Ніщо не вічне в Голлівуді. Ось і Пол Томас Андерсон, який погодився цього літа ставити фільм «Піноккіо» для студії Warner, з проекту вибув. Роберт Дауні-мол., прикріплений до стрічки деякий час назад, поки в казці значиться.

14
ЛИС
2015

​Одним з найбільш очікуваних і цікавих проектів всесвіту Marvel є зараз сиквел блокбастера «Людина-мураха», що вийшов на екрани цього літа. Друга частина вже обзавелася назвою - «Людина-мураха і Оса».

14
ЛИС
2015

Актриса веде переговори щодо головної ролі у мелодрамі Річарда Лінклейтера «Куди ти пропала, Бернадетт?», А за чутками, Бланшетт кличе студія Marvel грати головну злочинницю у фільмі «Тор: Рагнарок».

14
ЛИС
2015

Керівництво студії Universal вирішило не розтягувати знімальний процес двох сиквелів до фільму «П'ятдесят відтінків сірого». Картини будуть зніматися один за одним без перерви.

13
ЛИС
2015

Disney і Pixar випустили перший трейлер мультфільму «У пошуках Дорі» - продовження хіта 2003 року «У пошуках Немо». Готуйтеся, улітку грандіозний, сповнений пригод, анімаційний заплив в усі кінотеатри!

12
ЛИС
2015

Впродовж останніх тижнів багато людей стежило за компанією #forcefordaniel. Англомовний інтернет благав студію Disney показати «Пробудження сили» смертельно хворому фану «Зоряних воєн» Деніелу Флітвуд. Цього тижня Деніел помер.

12
ЛИС
2015

Епічний масштабний трилер, заснований на реальних подіях. Це історія надзвичайно відважного протистояння людини і стихії, волі до життя і подвигу звичайних людей. Представляємо другий дубльований трейлер до стрічки.

12
ЛИС
2015

Новий фільм від режисера «Ex Machina» Алекса Гарленда, екранізація роману Джеффа Вандермеєра «Анігіляція» поступово просувається в розробці. Наталі Портман прикріплена до головної ролі, а компанію їй можуть скласти Джина Родрігез і Френсіс МакДорманд.