10
ЧЕР
2015

Войовнича Катніс Евердін готова дати вирішальний бій президенту Сноу і звільнити Панем від тиранії. Представляємо перший дубльований трейлер фільму «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2» - заключній частині франшизи по книгах Cьюзанни Коллінз!

10
ЧЕР
2015

Netflix вперше отримав в свій пакет фільм з однією з найбільших світових кінозірок. Бред Пітт зіграє головну роль у «Машині війни», яку стрім-сервіс буде фінансувати і демонструвати.

10
ЧЕР
2015

Володарка премії «Оскар» Різ Візерспун і зірка «Американської сімейки» Софія Вергара об'єднують сили, щоб дати відсіч продажним поліцейським і наркокартелю. Представляємо дубльований трейлер комедії «Палкі втікачки» режисера «Кроку вперед» Енн Флетчер.

10
ЧЕР
2015

Триквел комедійного бойовика Майкла Бея «Погані хлопці» не давав про себе знати близько року, проте тепер інсайдери індустрії переконують, що проект просувається до глядача на великих швидкостях. Sony запросила Джо Карнахана зайнятися сценарієм стрічки і в перспективі зрежисирувати її.

09
ЧЕР
2015

Голлівудська прикмета: якщо фільм, знятий за 50 мільйонів доларів, збирає в прокаті майже 550 мільйонів, чекай сиквела. У випадку з продовженням комедії Сета Макфарлейна «Третій зайвий» обіцяного довелося чекати три роки.

09
ЧЕР
2015

Минулий понеділок став офіційно першим днем функціонування сценарного інкубатора «Трансформерів», очоленого Аківою Голдсманом. Останнім до групи авторів приєднався Стівен С. ДеНайт. Голлівудські трейди пророкують появу цілої дюжини нових проектів франшизи.

09
ЧЕР
2015

Демонструємо Вашій увазі трейлер науково-фантастичного фільму «Марсіянин» режисера Рідлі Скотта, знятого за мотивами однойменного бестселера Енді Віра з Меттом Деймоном у головній ролі.

09
ЧЕР
2015

Компанія Disney оголосила про те, що новий анімаційний серіал, заснований на популярному повнометражному мультиплікаційному фільмі «Рапунцель: Заплутана історія», вийде на каналі Disney Channel в 2017 році.

08
ЧЕР
2015

Прадавній історичний світ Юрського періоду оживає у 3D. Продовження легендарної франшизи про відродження динозаврів на нашій планеті. Пригоди і спецефекти фантастичних масштабів!