18
ЧЕР
2015

Незважаючи на популярність кіно за коміксами, в Голлівуді все ще злочинно мало фільмів про жінок-супергероїнь. І це притому що яскравих персонажів жіночої статі в мальованих історіях завжди вистачало з лишком, а актрис, здатних їх зіграти, тим більше.

18
ЧЕР
2015

Фільми за коміксами - один найпопулярніших трендів у сьогоднішньому Голлівуді. Вони приносять відмінну касу. Але будь-яке велике кіно без зірок - це не кіно. Розуміючи це, студії щосили намагаються заманити провідних акторів у нові екранізації коміксів.

18
ЧЕР
2015

Режисер фільмів жахів «Лихоманка», «Хостел» та «Зелене пекло» - Елай Рот може отримати першу серйозну роботу у великій студії. Warner веде переговори з постановником щодо екранізації бестселера Стіва Олтена «Мег» про гігантську акулу.

17
ЧЕР
2015

Студії Dimension Films і Trancas International Films запустили у виробництво 11-й фільм франшизи «Хеловін» про вбивцю Майкла Майєрса. Картину під назвою «Хеловін повертається» (Halloween Returns) почнуть знімати в липні.

17
ЧЕР
2015

Чи можливо перемогти смерть за допомогою імплантації своєї свідомості в молоде тіло, створене методом генної інженерії? Це все можна дізнатися у новому фільмі Тарсема Сінга. Представляємо дубльований трейлер до фільму «Ціна безсмертя» з Раяном Рейнольдсом у головній ролі!

17
ЧЕР
2015

На початку травня робота над картиною «Пасажири» студії Sony перебувала під загрозою зриву через гонорари для Дженіфер Лоуренс і Кріса Претта. Однак після успішного старту фільму «Світ Юрського періоду», «Пасажирів» все-таки запустили у виробництво.

16
ЧЕР
2015

Казка Роберта Стромберга «Чаклунка» з Анджеліною Джолі в ролі рогатої феї, яка заробила 758 мільйонів у світовому прокаті, отримає сиквел. Студія Disney почала рухатися в бік продовження і вже найняла сценариста.

16
ЧЕР
2015

Багатостраждальний проект про засновника компанії Apple «Стів Джобс» нарешті знято і готується вийти якраз до оскарівського сезону. Представляємо перший дубльований тизер фільму Денні Бойла з Майклом Фассбендером, Сетом Рогеном і Кейт Вінслет.

16
ЧЕР
2015

Кетрін Вотерстон, що здобула популярність завдяки стрічці «Вроджена вада», зіграє головну жіночу роль у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати». Актриса опиниться в компанії Едді Редмейна, затвердженого на головну чоловічу роль.