08
ЧЕР
2015

Одночасно чотири проекти про уславленого лісового розбійника розробляють студії Warner, Disney, Sony і Lionsgate. Версія останньої з компаній, схоже, днями отримала перевагу перед іншими. Картина «Робін Гуд: Походження» знайшла режисера в особі Отто Баферстa.

05
ЧЕР
2015

Навесні 1996 року альпіністи вирушили підкорювати найвищу вершину світу, але не всім судилося повернутися додому. Представляємо перший трейлер фільму «Еверест» з Джейком Джиленхоллом, Кірою Найтлі, Робін Райт та Семом Воррінгтоном!

05
ЧЕР
2015

Підтвердилися чутки, що з'явилися в середині квітня. Режисер картин «Астрал», «Закляття» і «Форсаж 7» Джеймс Ван направляється у всесвіт коміксів видавництва DC і поставить фільм «Аквамен» для студії Warner.

05
ЧЕР
2015

Представляємо дубльований трейлер нового мультфільму студії Pixar «Добрий динозавр». Анімаційна картина розповість, що було б, якщо динозаври не вимерли, а еволюціонували в розумних істот.

04
ЧЕР
2015

Зігравши саму себе в одному з епізодів фільму «Шпигунка», Сердючка також брала участь у прем'єрі картини в Нью-Йорку. Українська артистка виступила на афтепаті після показу. Під час виконання до Сердючки на сцені приєдналася виконавиця головної ролі - Мелісса МакКарті.

04
ЧЕР
2015

Пригодницький бойовик «Місія неможлива: Нація ізгоїв» – це п'ятий фільм про спецагента Ітана Ханта, режисером якої виступив Крістофер Маккворрі . Демонструємо Вам другий дубльований трейлер до стрічки!

04
ЧЕР
2015

Данський постановник Микола Арсель, лауреат премії Берлінського кінофестивалю за сценарій костюмної драми «Королівський роман», отримав режисерський пост проекту «Темна вежа» за романом Стівена Кінга.

03
ЧЕР
2015

Наприкінці листопада 2014 невідомі хакери взламали комп'ютери студії Sony, а на світ полилися невтішні для багатьох зірок і режисерів листування, Голлівуд розмірковував, коли ця історія виявиться в основі фільму. Почнуть з документального.

03
ЧЕР
2015

Масштабна і захоплива екранізація завершальної частини культової саги сучасності! Хоробра Катніс Евердін, переможниця двох «Голодних Ігор», знову повертається на великі екрани. Представляємо Вам перший трейлер до стрічки!