26
БЕР
2015

Багато акторів роблять це, йдучи по інший бік камери. Бредлі Купер став черговим артистом, який спробує себе в якості режисера. Його дебютом стане довгобуд студії Warner, ремейк мюзиклу «Зірка народилася». Раніше проектом займався Клінт Іствуд.

26
БЕР
2015

Минуло шість років з тих пір, як модельєр Том Форд дебютував у кіно драмою «Самотній чоловік» з Коліном Фертом. Найближчим часом Форд повернеться в режисерське крісло з картиною «Нічні тварини» (Nocturnal Animals), продюсером якої стане Джордж Клуні.

26
БЕР
2015

Постановник авантюрного трилера «Ілюзія обману» Луї Летерьє знімає комедію «Брати Грімсбі» і наглядає новий проект. Ним може стати екранізація сценарію «У глибині» (In The Deep) з «Чорного списку».

24
БЕР
2015

Режисер Джосс Відон вже неодноразово натякав, що фільм «Месники: Ера Альтрона» стане його останнім проектом для всесвіту Marvel. Чутки про те, хто далі продовжить знімати картини про збірну супергероїв, ходили останні тижні, але тепер уже точно відомо: дилогію «Месники: Безкінечна війна» поставлять Джо Руссо і Ентоні Руссо.

24
БЕР
2015

Ледве випустивши «Черепашок-ніндзя» в прокат, Paramount в серпні минулого року анонсувала запуск сиквела картини, продюсуємий Майклом Беєм. Як з'ясувалося, зйомки стрічки почнуться вже в квітні. Режисером продовження стане Дейв Грін.

23
БЕР
2015

Зірка Голлівуду Том Круз у ролі спецагента Ітана Ханта знову на завданні. Ще більше адреналіну, драйву, хитросплетених інтриг і блискучих командних рішень - усього, що чекають глядачі від напруженого шпигунського екшну. Реліз фільму відбудеться в серпні 2015!

23
БЕР
2015

Новий гардероб Халка? Вдосконалена зброя Соколиного Ока? Удосконалений щит Капітана Америки? Новий костюм Тоні Старка? Нові герої у фільмі? Про все це можна дізнатися у даній новині. Нагадаємо, що прем'єра фільму «Месники: Ера Альтрона» відбудеться 23 квітня 2015!

22
БЕР
2015

Etihad Airways та студія Universal Pictures презентували новий боїнг класу люкс Fast & Furious 777. Презентація відбулася 18 березня у Міжнародному аеропорті Лос-Анджелесу. Актор Він Дізель зустрів рейс Etihad Airways Flight 171, що прибув з Абу-Дабі на світову прем’єру стрічки «Форсаж 7».

22
БЕР
2015

Так чи жахливі «П'ятдесят відтінків сірого», як їх малюють? Представляємо підбірку з десяти гучних голлівудських (і не тільки) проектів, які є не менш, а то і більше провокаційними в порівнянні з екранізацією роману Е.Л. Джеймс.