21
ГРУ
2016

Як змусити молодого практиканта відволіктися від тусовок з моделями, знає Двейн Джонсон. Затока в безпеці, коли він на варті. Представляємо перший дубльований трейдер до комедії «Рятувальники Малібу».

21
ГРУ
2016

Відома актриса погодилася знову зіграти Елізабет Свонн. Раніше вона відмовлялася брати участь в подальших зйомках, але змінила своє рішення.

20
ГРУ
2016

Представляємо дубльований трейлер нового фільму Зака Браффа «Красиво піти», головні ролі в якому виконують Морган Фріман, Майкл Кейн і Алан Аркін.

20
ГРУ
2016

DreamWorks Animation і режисер «Мадагаскару» Том МакГрат запрошують шанувальників анімаційних комедій познайомитися з дуже незвичайним малюком. Він носить костюми, говорить по-дорослому і починає свою зоряну кар'єру в анімаційній комедії «Бебі Бос». Дивимось новий трейлер!

20
ГРУ
2016

В 2016-му кінокомпанія поставила головний рекорд у світовому прокаті.

20
ГРУ
2016

Представляємо трейлер анімаційного фільму «Снігова королева 3: Вогонь та лід». Стрічка стане продовженням анімаційної франшизи. Картина, режисером якої виступить Олексій Цицилін, вийде в український прокат 19 січня 2017 року.

16
ГРУ
2016

Представляємо новий трейлер фільму «П'ятдесят відтінків темряви» з Дакотою Джонсон і Джеймі Дорнаном в головних ролях. Заінтриговані новим розвитком подій? У день Cвятого Валентина запрошуємо зробити крок назустріч новій спокусі!

16
ГРУ
2016

Зірка «Лобстера» перетвориться в Джеймса Беррі - жінку, яка майже все життя видавала себе за чоловіка.

15
ГРУ
2016

На їхню честь вже можна сміливо називати планету. Невгамовні жовті дурбелики знову готові служити злу і заволодіти серцями мільйонів! Представляємо перший дубльований трейлер третьої частини мультфільму «Нікчемний я».