24
ЖОВ
2016

Представляємо перший дубльований трейлер до фільму «Вартові Галактики 2». Стрічка вийде в український прокат у травні 2017 року.

24
ЖОВ
2016

Нарешті на екранах смішний мультфільм для дорослих про улюблену їжу! У центрі уваги - продукти з супермаркету, які мріють дізнатися, що ж відбувається за межами магазина. Бідні ласощі ще не знають, що насправді їх чекає повний розковбас. Чергова рецензія для Вас.

24
ЖОВ
2016

Представляємо другий трейлер нового фільму з всесвіту «Зоряних воєн» - «Бунтар один». У ньому даються натяки на минуле головної героїні фільму і показані деякі бойові сцени. Як і в першому трейлері, в ролику з'являється Дарт Вейдер.

24
ЖОВ
2016

Свіжий бойовик «Джек Річер: Не відступай» з Томом Крузом вийшов на подив бадьорим і душевним. Детальніше - в відгуку на фільм.

24
ЖОВ
2016

Коли на місто готується напад найбільшого в історії лиходія, коли пропозиція руки і серця закінчилася грандіозним провалом, а кільце для коханої дівчини втрачено. Тільки команда супергероїв може врятувати ситуацію! Дивіться трейлер до нового мультфільму.

24
ЖОВ
2016

У фільмі «Аудитор» головний бухгалтер Бен Аффлек. Недовірливий, сірого виду людина. Але варто заглянути в його потаємну кімнату, і уявлення про його світ зміняться раз і назавжди. До Вашої уваги відгук до стрічки Гевіна О'Коннора.

24
ЖОВ
2016

Круті мужики, купа зброї, свист куль і спалені тіла - в бойовику Бена Вітлі. Представляємо перший трейлер до фільму «Перестрілка».

21
ЖОВ
2016

Ще один класичний персонаж може отримати кінофраншизу. Студія Warner взялася за пригоди ексцентричного Віллі Вонки.

20
ЖОВ
2016

Г'ю Джекман в останній раз приміряє образ Росомахи в першому трейлері фільму Джеймса Менголда «Логан».