02
ГРУ
2015

Universal планує скласти конкуренцію Marvel, створивши власний кіновсесвіт, але не з супергеройського кіно, а з фільмів про монстрів. Для цього студія хоче перезапустити сюжети про Дракулу, Франкенштейна, Людину-вовка і мумій. Робота над останнім сюжетом вже ведеться, і, згідно Variety, Том Круз веде переговори про участь у проекті.

02
ГРУ
2015

Режисер Кріс Коламбус, що почав кінокар'єру сценаристом, а зараз іншим обов'язкам віддає перевагу продюсуванню, займеться комедією про мисливців на Санта-Клауса.

01
ГРУ
2015

Декілька років тому компанії Entertainment One і Nu Image запропонували трохи дивне рішення для продовження франшизи «Рембо» - перезавантажити кіносерію у форматі телевізійного шоу. Проте минув час, а нової інформації про проект так і не з'явилося.

01
ГРУ
2015

Нещодавно стало відомо, що Paramount запропонувала Крістоферу МакКуоррі, режисерові блокбастера «Місія неможлива: Нація ізгоїв», очолити зйомки шостої частини франшизи. Тепер фільммейкер підтвердив в соціальних мережах, що офіційно прийняв пропозицію студії.

30
ЛИС
2015

Блокбастер «007: СПЕКТР» заробив в світовому прокаті вже 686 мільйонів доларів, однак події останніх декількох місяців викликали у багатьох глядачів серйозну стурбованість майбутнім франшизи.

30
ЛИС
2015

Своїм результатом в бокс-офісі США за дебютний вікенд спортивна драма «Крід» змогла здивувати навіть самих оптимістично налаштованих критиків. Фільм, який є продовженням франшизи «Роккі», зміг заробити за п'ять днів показу 42,6 мільйонів доларів.

30
ЛИС
2015

Актриса Алісія Вікандер веде переговори про отримання однієї з головних ролей в романтичному трилері «Занурення». Якщо все пройде успішно, екранним партнером висхідної зірки Голлівуду стане Джеймс Мак-Евой.

30
ЛИС
2015

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу морського екшну «У СЕРЦІ МОРЯ» в твоєму місті! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

27
ЛИС
2015

Продюсери «Людей в ​​чорному» розраховують оживити свою науково-фантастичну франшизу введенням ключового жіночого персонажа в сюжет четвертого фільму. В інтерв'ю BBC Лорі МакДональд, яка курирує проект, пообіцяла, що в картині буде присутня дівчина-агент.