06
ЖОВ
2016

Драма «Війна струмів», де Бенедикт Камбербетч зіграє Томаса Едісона, заручилася підтримкою номінанта на «Оскар» Майкла Шеннона.

06
ЖОВ
2016

Disney продовжує перезнімати свою анімаційну класику на новий лад. Тепер ігровим фільмом стане «Король Лев», а його постановкою займеться Джон Фавро.

06
ЖОВ
2016

Після розриву колишні кохані Олів і Клей змогли поділити все, крім улюбленого собаки. Героям належить вирішити складне питання про те, кому з них дістанеться право забрати собі їх золотистого ретрівера Веслі. В кінотеатрах з 10 листопада 2016 року.

05
ЖОВ
2016

В останній вікенд вересня у кінотеатральний прокат України вийшла драматична стрічка «Дуелянт», продюсером якої виступив українець Олександр Роднянський.

04
ЖОВ
2016

Номінант на премію «Оскар» Віола Девіс зіграє в трилері Стіва Маккувіна «Вдови». Сценарій до фільму разом з режисером написала автор «Загубленої» Гілліан Флінн.

03
ЖОВ
2016

Глава Lionsgate Motion Picture Group Патрік Ваксбергер натякнув, що не виключає можливості продовження популярної франшизи «Сутінки».

03
ЖОВ
2016

На хвилі загального захоплення розподілом в Гогвортс і вибором патронуса на сайті Pottermore стало відомо, куди б пішов Дедпул.

03
ЖОВ
2016

Представляємо перший дубльований трейлер до нового фільму «Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують». Це вже п'ята частина розповіді про пригоди піратів.

03
ЖОВ
2016

Ветеран комікс-індустрії Стен Лі заздалегідь записав камео для чотирьох фільмів кіновсесвіту Marvel Studios.