15
ГРУ
2015

Третій фільм Дж. Дж Абрамса з культової франшизи «Стартрек». Науково-фантастичний бойовик занурить глядачів разом з командою корабля «Ентерпрайз» в космічну безодню, новітні технологічні розробки, надчутливі електронні гаджети.

15
ГРУ
2015

Перезапуск серіалу «Ксена - принцеса-воїн», який готується на каналі NBC, нарешті обзавівся сценаристом, пошуки якого велися з липня. До ребуту докладе руку автор «Загублених» Хав'єр Грілло-Марксуа.

15
ГРУ
2015

Представляємо дубльований трейлер стрічки «День незалежності: Відродження» - сиквела одного з найпопулярніших фільмів-катастроф в історії. До своїх ролей тут повернулися зірки оригіналу Джефф Голдблюм і Білл Пуллман.

14
ГРУ
2015

Наш проект отримав промо(сувенірну) продукцію від компанії B&H Film Distribution Company на проекти: "Зоряні війни: Пробудження сили" & "Добрий динозавр". Ваша активність - майбутні призи на розіграш! Тому не скупимося на репост новин!

14
ГРУ
2015

Чутки про те, що Lionsgate не планує прощатися з франшизою «Голодні ігри» після четвертого фільму «Переспівниця. Частина 2», ходили давно. Заступник голови правління студії Майкл Бернс підлив масла у вогонь, заявивши, що керівництво розглядає можливість створення приквелів.

14
ГРУ
2015

Олександр Скарсгард в ролі Тарзана, Марго Роббі в ролі Джейн і Крістоф Вальц з Семюелом Л. Джексоном в якості ефектного драматичного антуражу розповідають нову версію історії Едгара Райса Берроуза. Представляємо перший трейлер фільму «Легенда про Тарзана».

14
ГРУ
2015

Амбітний проект продовження «Аватара» не давав про себе знати з січня, коли режисер відклав реліз першого сиквела на рік, до грудня 2017 року. У свіжому інтерв'ю для Entertainment Weekly постановник розповів про те, на якій стадії тепер знаходиться виробництво трьох фільмів про Пандору.

12
ГРУ
2015

У «Апокаліпсисі» творці «Людей Ікс» знайомлять глядачів з новою командою мутантів, яка разом з уже знайомими героями вступає в битву з самим небезпечним супротивником, загрозливим всьому людству. Представляємо перший дубльований трейлер фільму.

11
ГРУ
2015

Ідріс Ельба може обзавестися своєю першою франшизою. Актор є фаворитом серед претендентів на роль Роланда Діскейна в екранізації «Темної вежі», де образ антагоніста планує втілити Меттью МакКонахі.