11
ГРУ
2015

Зірка «Шерлока» і майбутнього «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч знову перетвориться на відому особистість часів Другої світової війни і допоможе боротися з нацистами. Актор зіграє британського ілюзіоніста Джаспера Маскелайна в драмі «Військовий маг».

10
ГРУ
2015

Софія Бутелла, запам'яталася глядачам по шпигунському фільму «Kingsman: Таємна служба», веде переговори про участь у перезапуску «Мумії», де знаменитий монстр буде жінкою. Головна чоловіча роль пропонується Тому Крузу.

09
ГРУ
2015

Комедійний талант Шпигунки, Шахрайки, Полісменки Меліси МакКарті приніс їй чудові дивіденди - армію шанувальників і нові контракти! Готові побачити її у новому образі? Представляємо перший дубльований трейлер до стрічки «Леді бос».

09
ГРУ
2015

Раян Куглер знаходиться на стадії переговорів з Marvel щодо участі у кінокоміксі «Чорна Пантера». Компанія продовжує шукати для свого проекту постановника-афроамериканця.

09
ГРУ
2015

Колись супермоделі Дерек і Хенсел були жадані, багаті і знамениті, вони були #1, та їхній час пройшов. Після тривалої перерви хлопці готові вистрибнути зі штанів, аби повернутися у світ високої моди. Представляємо дубльований трейлер до комедії «Зразковий самець 2».

07
ГРУ
2015

Стівен Спілберг, у жовтні заявив про своє бажання повернути на екрани Індіану Джонса, розповів порталу Screen Daily, що в ролі протагоніста не бачить нікого, крім Харрісона Форда, який зіграв персонажа в чотирьох фільмах серії.

04
ГРУ
2015

Режисер «Джанго вільний» і «Мерзенної вісімки» визначився зі своїм третім проектом: ним може стати серіал за романом Елмора Леонарда «40 ударів без одного».

04
ГРУ
2015

Студія Marvel привернула ще одну жінку-сценариста до своїх прийдешніх картин. Стефані Фолсом вдосконалить сценарій фільму «Тор: Раґнарьок».

03
ГРУ
2015

Стівен Спілберг поділився своїм враженням від перегляду фільму «Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили». Свою думку знаменитий режисер висловив в інтерв'ю французькому виданню RTL.