21
ГРУ
2015

Підсумки минулого вікенду в північноамериканському бокс-офісі навряд чи кого-небудь здивують: переможцем в гонці за перше місце став блокбастер «Зоряні війни: Пробудження сили». Також у фаворитах «Елвін і бурундуки 4» , «Сестри», «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2» та «Крід»

21
ГРУ
2015

Шон Пенн виконає головну роль в міні-серіалі HBO «Американський лев», присвяченому життю сьомого президента США Ендрю Джексона. Старт зйомок намічений на 2016 рік, тому на екрани серіал, швидше за все, дістанеться вже в 2017-му.

21
ГРУ
2015

Соколине око на час відкладе лук і стріли і надягає боксерські рукавички. Джеремі Реннер виконає головну роль в біографічній картині «Непереможений: Історія Роккі Марчіано».

18
ГРУ
2015

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу морського екшну «На гребені хвилі» в твоєму місті! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

18
ГРУ
2015

Англія початку століття, страшні відьми і злі велетні, казкова країна з легенд і Стівен Спілберг. Представляємо перший дубльований трейлер майбутньої літньої казки «Великий дружній велетень».

18
ГРУ
2015

Актриса Кетрін Вотерстон, яка знімається в спін-оффі «Гаррі Поттера» «Фантастичні звірі і де їх шукати», отримала головну жіночу роль у фільмі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт». Очікується, що Майкл Фассбендер і Нумі Рапас повернуться до своїх образів.

18
ГРУ
2015

17 березня 2016 на екрани українських кінотеатрів вийде третій фільм з чотирьох кіносерій «Дивергент». В основу цієї картини, так само як і в основу двох попередніх частин, лягли романи, написані письменницею Веронікою Рот. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму.

18
ГРУ
2015

Студія Universal продовжує працювати над повнометражним ігровим фільмом «Русалонька». Минуло півроку відтоді, як Софія Коппола покинула режисерське крісло проекту, але на її місце може прийти Ребекка Томас, яка веде переговори з керівництвом студії.

17
ГРУ
2015

Команда кращих ілюзіоністів знову разом. Вони повертаються до нас після тривалої перерви. Продовження популярного фільму, що вийшов у 2013, обіцяє бути ще більш видовищним, адже до основного складу приєднався Деніел Редкліфф.