17
ГРУ
2015

Непереможні черепашки-ніндзя повернуться на великий екран тільки влітку наступного року. Але побачити їх можна вже зараз - в першому трейлері фільму «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя 2». Ця стрічка стане продовженням фантастичного бойовика 2014 року.

17
ГРУ
2015

Нова версія «Ангелів Чарлі» стала ще ближчою до глядачів. Сценарій картини, яку поставить Елізабет Бенкс, напише Еван Спіліотопулос, відповідальний за сюжет прийдешніх картин «Мисливець і Снігова королева» і «Красуня і чудовисько».

17
ГРУ
2015

Роберт Де Ніро знову на великих екранах у стрічці «Хтивий дідусь». Пропонуємо Вам разом з хлопцем Джейсоном побувати в розважальній поїздці разом з його дідом, відставним генералом з легкою вдачею, бурхливою фантазією і цілком певними потребами.

17
ГРУ
2015

Якщо Ви любите Квентіна Тарантіно та його фільми, то напевно не можете дочекатися 14 січня - адже саме в цей день в український прокат вийде фільм «Мерзенна вісімка», дубльований трейлер якого ми пропонуємо Вашій увазі прямо зараз!

17
ГРУ
2015

Після зйомок у блокбастерах Скарлетт Йоханссон вирішила попрацювати над комедією. За відомостями сайту The Wrap, актриса знаходиться на фінальній стадії переговорів про отримання головної ролі у фільмі з під назвою «Move That Body».

16
ГРУ
2015

До Вашої уваги трейлер фільму «Гордість, упередження і зомбі», знятого за однойменним романом Сета Грема-Сміта. У картині режисера Барра Стірса грають Лілі Джеймс, Ліна Хіді і Мет Сміт. Стрічка виходить у прокат 18 лютого 2016.

16
ГРУ
2015

Темний лицар і Людина зі сталі зійдуться в жорстокій битві, а спостерігати за їх боєм будуть Чудо-жінка, Лекс Лютор та інші знамениті персонажі всесвіту DC. Представляємо новий дубльований трейлер фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості».

16
ГРУ
2015

Меттью МакКонахі відмовився від однієї з ключових ролей в сиквелі «Вартових Галактики», але Marvel і режисер Джеймс Ганн не залишають надій роздобути в проект ще одну велику зірку. Студія хоче бачити Курта Рассела в ролі батька героя Кріса Претта.

16
ГРУ
2015

Paramount береться за фільми по знаменитим іграшкам концерну Hasbro. Студія запланувала новий кіновсесвіт, який об'єднає героїв серій GI Joe, Micronauts, Visionaries, M.A.S.K. і ROM