24
ЛЮТ
2019

Як повідомляє Collider, студія Marvel підключила Неда Бенсона, автора драми «Зникнення Елеанор Рігбі», до роботи над сольною картиною про Чорну Вдову. Бенсону належить переписати сценарій Жаклін Шеффер.

22
ЛЮТ
2019

13 лютого Forbes повідомив, що перезапуск «Загону самогубців», над яким зараз працює Джеймс Ганн, обійдеться без Харлі Квінн і Джокера. Однак з того моменту у видання з'явилася нова інформація, згідно з якою Марго Роббі все-таки може знову з'явитися в знайомому образі в фільмі про команду суперзлодіїв.

22
ЛЮТ
2019

Продюсери «Бонда 25» запросили Скотта З. Бьорнса («Зараження») переробити сценарій нового фільму про пригоди британського супершпигуна. Відповідно до джерел, Бернсові належить кардинально переписати текст Ніла Пьорвіса і Роберта Вейда.

21
ЛЮТ
2019

Представляємо другий дубльований трейлер байопіку «Рокетмен».

21
ЛЮТ
2019

Зібравши зірковий акторський склад, студії Warner і Legendary вибрали дату релізу для нової екранізації «Дюни»: високобюджетна адаптація роману Френка Герберта з'явиться в кінотеатрах 20 листопада 2020 року.

20
ЛЮТ
2019

Академія кінематографічних мистецтв і наук відмовилася від планів вирізати нагородження в чотирьох номінаціях з основної телетрансляції 91-ї церемонії вручення премії «Оскар». 24 лютого всіх лауреатів оголосять зі сцени кінотеатру «Долбі».

20
ЛЮТ
2019

Дивимось другий дубльований трейлер мультфільму «Королівський коргі».

20
ЛЮТ
2019

Студія Legendary веде переговори із зіркою «Аквамена» Джейсоном Момоа і пропонує йому приєднатися до акторського складу фільму «Дюна» - екранізації однойменного фантастичного роману Френка Герберта.

20
ЛЮТ
2019

Робота над перезапуском пригодницької франшизи «Пірати Карибського моря» зіткнулася з проблемою: Ретт Різ і Пол Вернік, покликані студією Disney написати сценарій нової версії, відмовилися від проекту. Про це повідомляє Deadline з посиланням на джерело, близьке до виробництва.