18
ЛИС
2016

Новий «Ворон» знову підвіс в повітрі через зміну студії. Раніше відповідала за нього Relativity Media, яка передала права на перезапуск сторонній групі компаній.

17
ЛИС
2016

Трейлер проекту за першу добу перевершив за переглядами ролики фільмів «П'ятдесят відтінків темряви» і «Пробудження сили».

16
ЛИС
2016

Повнометражну художню стрічку про бокс почали знімати в лютому цього року. Фільм має стати першою українською спортивною драмою, знятою за всіма правилами якісного світового екшну. Представляємо перший трейлер до фільму «Правило бою».

16
ЛИС
2016

Режисер Гевін О'Коннор поставить новий фільм про супергероя, якого одного разу зіграв Сет Роген.

15
ЛИС
2016

Джекі Чану вручили почесний «Оскар». У фільма про Харлі Квінн з'явилися сценаристи. Джордж Клуні спродюсує трилер зі Скарлетт Йоханссон.

14
ЛИС
2016

Чарівна легенда про кохання Красуні і Чудовиська, що хвилює вже багато поколінь, оживе на екранах в дивовижній фентезі-інтерпретації класичної історії від Disney. До Вашої уваги перший дубльований трейлер до фільму «Красуня і чудовисько».

14
ЛИС
2016

Представляємо трейлер фантастики «Привид у броні». Кіборг з лицем Скарлетт Йоханссон працює в поліції футуристичного Токіо.

14
ЛИС
2016

Зірка фільму «У центрі уваги» дійсно зіграла Стерв'ятника, як і передбачалося раніше.

10
ЛИС
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати » в твоєму місті*!