16
СЕР
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу комедії «Хлопці зі стволами» в твоєму місті*! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

18
СЕР
2016

Представляємо перший дубльований трейлер фільму «Король Артур: Легенда меча» - нової екранізації легенди про короля Артура у фірмовій режисурі Гая Річі.

18
СЕР
2016

Кіра Найтлі зіграє одну з головних ролей в новому перекладенні казки Гофмана «Лускунчик і Мишачий король», яке готує студія Disney.

18
СЕР
2016

Джоан Ролінг сама написала сценарій для екранізації своєї книги про світ чаклунів. У листопаді 2016 року шанувальники творчості письменниці зможуть побачити фільм, дія якого розгортається за 70 років до народження Гаррі Поттера.

17
СЕР
2016

Студія Legendary запросила авторів «Вартових галактики» і «Таємниці Гравіті Фолз» зайнятися сценарієм майбутнього художнього фільму про покемонів.

17
СЕР
2016

Гільєрмо дель Торо відправився на зйомки нового проекту. Їм буде заявлена ​​навесні науково-фантастична стрічка «Форма води».

17
СЕР
2016

Disney продовжує набирати акторський склад для своєї казки «Мері Поппінс повертається». До проекту режисера Роба Маршалла тепер приєднався і Бен Вішоу.

16
СЕР
2016

Розтягнутий на кілька місяців і охопивший не один континент знімальний процес восьмого «Форсажу» підійшов до кінця, з нагоди чого акторський склад звернувся до шанувальників і повідомив, коли з'явиться трейлер.

16
СЕР
2016

У віці 81 року пішов з життя Кенні Бейкер, який прославився роллю R2-D2 з франшизи «Зоряні війни». Також на рахунку актора участь у фільмах «Бандити в часі», «Амадей», «Людина-слон» і «Лабіринт».