06
ЛИС
2015

Пару років після смерті творця його вдова хотіла закінчити недописану «Дівчину в павутині», проте в кінцевому підсумку це вдалося зробити відомому шведському письменнику Девіду Лагеркранцу. Як стало відомо, ні кінорежисер, ні Деніел Крейг, ні Руні Мара в проекті не заявлені.

06
ЛИС
2015

Та сама Аліса, яка стала успіхом 2010-го, повертається! Творці популярного сучасного фентезі запрошують у дивовижну пригоду, зняту за мотивами бестселера «Аліса в Задзеркаллі». Представляємо перший дубльований трейлер до стрічки.

06
ЛИС
2015

Фанати «Бондіани» уважно вивчили всі 23 картини кіноепопеї про агента 007 і вибрали з них епізоди, в яких супершпигун демонструє свої гаджети. Їх виявилося 193. З таких моментів шанувальники Бонда склеїли 16-хвилинний ролик.

06
ЛИС
2015

Ви не повірите, але ремейк «Ворона» виявився живучим. Що тільки з ним не відбувалося: мінялися актори, режисери, сценаристи, навіть встигла збанкрутувати студія Relativity Media, яка займалася проектом. І все-таки новий «Ворон» знову маячить на горизонті.

06
ЛИС
2015

Постановник комедії «Чумова п'ятниця» Марк Вотерс - нове ім'я в проекті «Поганий Санта 2». Сиквел знаходиться в розробці з 2010 року, причому своїм життям він зобов'язаний Біллі Бобу Торнтону, який жодного разу за весь час не відмовлявся від ідеї знятися в продовженні.

05
ЛИС
2015

Журнал Time опублікував список акторів і актрис, які могли б зіграти роль агента МІ-6 Джеймса Бонда в наступному фільмі бондіани

04
ЛИС
2015

Бойкот, оголошений американськими поліцейськими великому співвітчизнику, вийшов на національний рівень

04
ЛИС
2015

Представляємо прем'єру першого дубльованого трейлера «Панди Кунг-фу 3» - продовження анімаційної франшизи про пригоди панди По в казковій версії стародавнього Китаю.

03
ЛИС
2015

У той час, як «Монстри на канікулах 2» продовжують підкорювати глядачів і вже шостий тиждень поспіль не покидають топ-5 північноамериканського бокс-офісу, стала відома доля продовження франшизи.