06
ЧЕР
2016

Постановник фільмів «007: Координати "Скайфолл"» і «007: Спектр» Сем Мендес провів п'ять років в роботі над бондіаною, але далі не хоче витрачати час на франшизу. Так що новій картині про Джеймса Бонда доведеться шукати не тільки виконавця головної ролі, а й нового режисера.

02
ЧЕР
2016

Позавчора відбулася дубляжна сесія відомої телеведучої Алли Мазур, яка взяла участь у дубляжі анімаційної пригоди від Disney/Pixar «У пошуках Дорі». Алла стала українським «брендовим» голосом «Інституту Морського Життя» - місця, куди потрапляє Дорі та її друзі , де з ними стається безліч курйозніх ситуацій.

02
ЧЕР
2016

Зустрічайте Автомонстрів від режисера культової анімаційної комедії «Льодовиковий період». Дивовижний, небачений досі мікс фільму і анімації з бюджетом понад $ 100 млн. Швиденько дивіться новий захоплюючий трейлер!

02
ЧЕР
2016

Ірландський постановник Джон Карні, який здобув популярність завдяки малобюджетному мюзиклу «Одного разу», днями обрушився з критикою на Кіру Найтлі. Карні знімав актрису в стрічці «Почати знову» і заявив, що більше ніколи не буде працювати з нею.

02
ЧЕР
2016

Молода візажістка з України Джулія Мельник бере участь у міжнародному конкурсі гримерів Next Level of Cosplay, який проводить голлівудська академія професійного гриму для кіно Cinema Makeup School.

02
ЧЕР
2016

Чутки про зміну актора в ролі агента 007 ходять вже не перший місяць. Серед можливих кандидатів в останні дні називалися два британських артиста - Джеймі Белл і Том Хіддлстон. Сьогодні прийшло підтвердження, що останній дійсно веде переговори зі студією.

31
ТРА
2016

«Пеле» - біографічний фільм з Вінсентом Д'онофріо про життя видатного гравця в історії футболу - Пеле. Глядачі стануть свідками спортивного закулісся та непростого життєвого шляху бразильської легенди спорту.

31
ТРА
2016

Студія Legendary у важкій битві з конкурентами виграла боротьбу за проект «Хмарочос», який описується як «Міцний горішок» в Китаї. Головну роль виконає Двейн Джонсон. Автором сценарію і режисером картини стане Роусон Маршалл Тербер, постановник комедії «Ми - Міллери».

31
ТРА
2016

Нова картина Стівена Содерберга Logan Lucky обзавелася підтримкою Деніела Крейга. Головні ролі зіграють Майкл Шеннон і Ченнінг Татум. Також у фільмі будуть зайняті Кетрін Хайгл, Адам Драйвер, Райлі Кіо і Сет Макфарлейн.