24
ТРА
2016

Marvel підтвердила основний акторський склад проекту «Тор: Рагнарьок», чиєю постановкою займеться новозеландець Тайка Вайтіті. Майкл Кітон відновив переговори про участь в перезапуску «Людини-павука». Подробиці кастингів кінокоміксів - в дайджесті.

24
ТРА
2016

Чарівна легенда про кохання красуні і чудовиська, що хвилює вже багато поколінь, оживе на екранах в дивовижній фентезі-інтерпретації класичної історії від Disney. До Вашої уваги тизер до стрічки Білла Кондона.

24
ТРА
2016

Марго Роббі запропонувала компанії Warner концепцію фільму, в центрі оповідання якого виявляться жіночі персонажі всесвіту DC. Зірка планує з'явитися в стрічці в образі Харлі Квінн і спродюсує проект.

24
ТРА
2016

Представляємо трейлер фільму «Глибоководний горизонт» режисера Пітера Берга. Картина розповідає про наслідки вибуху нафтової платформи Deepwater Horizon, що стався в 2010 році в Мексиканській затоці. Це призвело до екологічної катастрофи в США.

23
ТРА
2016

Компанія Amblin Entertainment Стівена Спілберга підтримає виробництво сімейного екшн-фільму Powerhouse, заснованого на оригінальній ідеї режисера «Світу Юрського періоду» Коліна Треворроу.

23
ТРА
2016

Китайський медіамагнат Бруно Ву і продюсер Лоуренс Касанофф оприлюднили спільну заяву про запуск в розробку фільму, заснованого на відеогрі «Тетріс». Зйомки картини пройдуть в Піднебесній в майбутньому році.

21
ТРА
2016

Лауреат «Оскара» Дженніфер Лоуренс веде переговори про участь в підготовлюваному перезапуску «Одинадцяти друзів Оушена», де команда грабіжників буде повністю складатися з жінок, очолить яких героїня Сандри Буллок.

19
ТРА
2016

Слідом за Люпітою Ніонго, що отримала пропозицію приєднатися до сольного фільму про Чорну пантеру, в проект Раяна Куглера може влитися і зірка його «Кріда» Майкл Б. Джордан. На тлі повідомлень про це Кевін Файгі зізнався, що 90% акторського складу майбутнього фільму будуть африканцями чи афроамериканцями.

18
ТРА
2016

Лауреату премії «Оскар» Люпіті Ніонго запропоновано стати частиною кіновсесвіту Marvel. Актриса веде переговори про зйомки в проекті «Чорна Пантера», де вона може зіграти роль подружки персонажа Чедвіка Боузмана.