30
ТРА
2016

Меттью МакКонахі, Скарлетт Йоханссон, Різ Візерспун, Терон Еджертон, Нік Офферман - такий зоряний акторський склад зібрав музичний мультфільм «Співай» від студії Illumination Entertainment, яка створила «Посіпак».Представляємо другий дубльований трейлер проекту.

30
ТРА
2016

Переклад класичних мультфільмів в кіноформат став для Disney звичним, а головне, прибутковою справою. Нещодавні проекти «Чаклунка», «Попелюшка» та «Книга джунглів» відмінно показали себе в прокаті. Зараз студія розглядає можливість зняти кіноверсію «Русалоньки».

25
ТРА
2016

Представляємо свіжий трейлер до фільму «Мисливці на привидів». На полювання виходять нові мисливці - в спідницях. Вони, звичайно, тільки вчаться нової професії, але з примарами вже стикалися.

25
ТРА
2016

Останній раз режисер Джон Карпентер мав відношення до фільмів серії «Хелловін» в 1982 році, коли продюсував третій фільм франшизи. Зараз він повертається до історії, розпочатої в 1978 році, і обійме посаду виконавчого продюсера перезапуску «Хелловіна».

25
ТРА
2016

Перший мультфільм «У пошуках Немо» вийшов 13 років тому, але події сиквела відбуваються через півроку після пригод загубиленої рибки-клоуна. Блакитний хірург Дорі тепер живе з Немо і його батьком. В один прекрасний день страждаючи провалами в пам'яті риба бачить косяк мігруючих скатів і згадує, що у неї є сім'я.

25
ТРА
2016

Студія Warner розбирається з причинами недобору грошей фільмом «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості». Продюсер-ветеран Чарльз Ровен, який працював над екранізаціями коміксів DC з стрічки «Бетмен: Початок», більше не буде займатися картинами Warner за коміксами.

24
ТРА
2016

Екранізація бестселерів - справа тонка. Необхідно адаптувати роман так, щоб багатомільйонна армія читачів схвалила кіноверсію. Режисер Тейт Тейлор майстерно поставив картину за романом «Прислуга» і отримав на руки новий бестселер, детектив «Дівчина у потягу» Поли Гоукінс.

24
ТРА
2016

Зірка «Ідеального голосу» Ребел Вілсон зніметься в поки що залишеній безіменній романтичній комедії, яка розробляється компанією New Line. В даний час студія знаходиться в пошуках постановника для проекту.

24
ТРА
2016

Представляємо другий повноцінний трейлер «Стартрек: За межами Всесвіту» - продовження культової франшизи з Крісом Пайном. На вас чекають нові фантастичні пригоди, не пропустіть!