13
КВІ
2016

Актриса Тесса Томпсон, яка зіграла головну жіночу роль в драмі «Крід: Спадок Роккі Бальбоа», приєдналася до всесвіту Marvel. Томпсон отримала роль у фільмі Тайки Вайтіті «Тор: Рагнарьок».

12
КВІ
2016

Режисер Ф. Гері Грей формує акторський склад фільму «Форсаж 8». Нещодавно до проекту офіційно приєдналася Шарліз Терон, а на цьому тижні в восьму частину франшизи потрапив син Клінта Іствуда, Скотт Іствуд.

11
КВІ
2016

Якій публіці не сподобаються фокуси, які можуть вразити людину своїми неймовірними ефектами і розмахом? Команда кращих ілюзіоністів знову разом. До Вашої уваги другий дубльований трейлер продовження популярного фільму, що вийшов у 2013.

11
КВІ
2016

Зірка серіалу «Гра престолів» Педро Паскаль зніметься у фільмі Меттью Вона «Kingsman 2». Крім цього, на днях стало відомо про повернення в проект одного з героїв першої частини.

11
КВІ
2016

Реальна історія про приятелів з Маямі, які примудрилися вибити в Пентагоні контракт на 300 мільйонів доларів на постачання зброї. Предсталяємо перший трейлер до комедійної стрічки Тода Філліпса.

11
КВІ
2016

Бойд Холбрук отримав роль антагоніста у фільмі «Росомаха 3». У фільмі Джеймса Менголда знімуться Г'ю Джекман і Патрік Стюарт, а робота над картиною почнеться в травні цього року.

11
КВІ
2016

У 2013-му підлітки-мутанти черепашки-ніндзя успішно висадилися в кінотеатрах зібравши рекордну касу. Коли над світом нависла нова загроза, вони знову спішать на допомогу. Нова пригода, могутні вороги і вірні друзі, які завжди поруч! Дивимось другий дубльований трейлер!

11
КВІ
2016

Студія Paramount виграла бій за постановку фільму за книгою Ті Джея Інгліша «Корпорація: Епічна історія кубино-американської організованої злочинності». Головну роль в проекті зіграє Бенісіо Дель Торо, а спродюсує картину компанія Леонардо ДіКапріо Appian Way.

11
КВІ
2016

Приквел Гаррі Поттера обіцяє повернути відчуття казки і пригод на великий екран, і судячи з трейлеру у нього це непогано виходить. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму.