08
КВІ
2016

Не підвели інсайдери, які пророкували на початку лютого Шарліз Терон роль головної злочинниці в бойовику «Форсаж 8». Студія Universal підписала контракт з актрисою, і вона приступить до зйомок у фільмі Ф. Гері Грея вже в травні.

08
КВІ
2016

Екранізація роману Грема Сімсіона «Проект "Розі"» так і не стала фільмом режисерів «Мачо і ботана» і втратила Річарда Лінклейтера, який пішов з проекту слідом за його зіркою Дженніфер Лоуренс. Зате тепер до фільму проявив інтерес Раян Рейнольдс. Але насамперед актор займеться сиквелом «Дедпула».

08
КВІ
2016

Студія Warner Bros. істотно зрушила дати релізів деяких своїх флагманських проектів. Сольний фільм про Чудо-жінку тепер вийде майже на місяць раніше, а версія «Книги джунглів», створювана Енді Серкісом, відкладена на рік.

07
КВІ
2016

Фільм розповідає про групу повстанців, яка планує викрасти креслення «Зірки смерті», найпотужнішої бойової станції Імперії, яка здатна розпорошити цілі планети. Представляємо перший дубльований тизер до чергової частини «Зоряних війн».

07
КВІ
2016

Здається, відпочинок Бенедикту Камбербетчу не потрібен: на днях актор повісив на цвях костюм Доктора Стренджа і завершив роботу над супергеройським фільмом Marvel в Нью-Йорку, а тепер повернувся в Лондон для зйомок нових серій «Шерлока». BBC Канал офіційно оголосив про старт виробництва четвертого сезону.

07
КВІ
2016

Безкрайній океан, безлюдний пляж і ідеальна погода для серфінгістів в пошуках хорошої хвилі. Здавалося б, ніщо не віщує біди для чарівної любительки серфінгу на одинці ... Хіба що побачення тет-а-тет з гігантською акулою. Представляємо перший дубльований трейлер.

07
КВІ
2016

Крістофер Нолан знімав Кілліана Мерфі в трилогії про Бетмена, в фантастиці «Початок», а тепер запросив його у військову драму «Дюнкерк». Мерфі зіграє одну з ролей другого плану, але він виявиться в хорошій компанії: серед «другорядних» в «Дюнкерку» - Том Харді, Марк Райленс і Кеннет Брана.

07
КВІ
2016

Кохання? Серйозні відносини? Відповідальність? Родина? Закоренілий холостяк Тревіс Паркер вважає, що все це не для нього. У нього є відмінна робота і вірні друзі. Він займається екстремальними видами спорту - і уникає серйозних відносин. Але все зміниться коли по по сусідству поселяється тиха, замкнута Габі. До Вашої уваги перший трейлер.

06
КВІ
2016

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето отримав головну роль у трилері «Аутсайдер», який поставить режисер Мартін Зандвліет. Оскільки в цій історії не дуже багато подробиць, ми доповнили замітку коментарями Лето про роль Джокера.