06
КВІ
2016

Режисер фільму «Люди Ікс: Початок. Росомаха» Гевін Худ днями висловив свою думку про блокбастер Тіма Міллера «Дедпул» і порівняв підхід до балакучого найманця, який в його власній версії виявився мутантом з зашитим ротом.

06
КВІ
2016

Кілька років тому Дензел Вашингтон зіграв у п'єсі Огаста Вілсона «Перешкоди» (Fences) на Бродвеї. Актор хотів перенести історію, що отримала Пулітцерівську премію, на великий екран, але проект довгий час буксував. Зате тепер Вашингтон набирає акторів і готується до третьої режисерської роботи.

05
КВІ
2016

Шон Леві, відомий за франшизою «Ніч в музеї», а також за фільмами «Реальна сталь» і «Надалі живіть самі», займеться ремейком класичної стрічки Джона Карпентера «Зоряний чоловік». Майкл Дуглас, продюсувавший оригінальний фільм, візьме участь в роботі над новою версією.

04
КВІ
2016

Поки офіційного підтвердження немає, але схоже, що зірка «Вартових Галактики» Дейв Батіста зніметься у фільмі Дені Вільньова «Той, що біжить по лезу 2».

04
КВІ
2016

Сьогодні в Нью-Йорку закінчилися зйомки фільму «Доктор Стрендж». Жителі міста спостерігали на минулих вихідних Бенедикта Камбербетча в образі Стренджа і Мадса Міккельсена в образі лиходія, а під кінець зйомок Бенедикт і режисер Скотт Дерріксон заглянули в магазин коміксів.

01
КВІ
2016

Зірка «Форсажу» Двейн Джонсон і Кевін Харт, один з найпопулярніших сучасних американських коміків, об'єднують сили. Їх спільний проект «Півтора шпигуна» стартує в українському прокаті 30 червня, а ми представляємо його другий дубльований трейлер.

01
КВІ
2016

У день зимового сонцестояння 22 грудня в Україні відкриється магічний портал, через який кожен зможе здійснити подорож у часі і опинитися на полі битви поруч з билинними богатирями часів Київської Русі. У широкий прокат вийде перший фільм-фентезі про українських супергероїв «Сторожова застава».

01
КВІ
2016

Джона Хілл поповнить ряди акторів, які спробували себе в якості постановників. Зірка «Мачо і ботана» зрежисує картину «Середина 1990-х». Її продюсуванням займуться Скотт Рудін і Елі Буш.

01
КВІ
2016

Зірка майбутніх «Мисливців на привидів» Крістен Віг замінить Різ Візерспун в сатиричному проекті Олександра Пейна «Зменшення». Мішель Монахен зіграє дружину персонажа Марка Волберга в «Дні патріота» Пітера Берга. Наомі Воттс втілить образ ексцентричної матері в «Скляному замку» з Брі Ларсон.