11
СЕР
2015

Кіностудії 20th Century Fox і Blue Sky Studios перейменували п'яту частину мультфільму «Льодовиковий період». Як повідомляється в офіційному прес-релізі тепер проект буде називатися «Ice Age: Collision Course», що можна перекласти як «Льодовиковий період: Курс на зіткнення».

11
СЕР
2015

Протягом трьох років, що минули після виходу «Прометея», Рідлі Скотт регулярно повертався до розмов про плани на сиквел фантастичної картини, однак робота над продовженням постійно відкладалася. Схоже, тепер режисер все-таки готовий повернутися до проекту.

11
СЕР
2015

Через два тижні після трагедії в кінотеатрі Лафайєта, коли в результаті перестрілки загинули двоє глядачів, 29-річний чоловік скоїв напад на відвідувачів сеансу «Шаленого Макса» в передмісті Нешвілла, штат Теннессі. Троє постраждали, підозрюваний убитий на місці.

10
СЕР
2015

Сенсація! Уперше з часів доленосного для них самих блокбастера «Містер і місіс Сміт» найзірковіше подружжя Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт знову разом на широких екранах у зворушливій життєвій історії кохання.

10
СЕР
2015

У пакеті компанії особливо виділяються: відразу дві частини з франшизи про «Поганих хлопців», перша екранізація роману Стівена Кінга «Темна вежа», ребут «Мисливців за привидами» і фантастична мелодрама «Пасажири» з Дженніфер Лоуренс і Крісом Преттом в головних ролях.

10
СЕР
2015

Третій рік поспіль великі заробітки Роберта Дауні-мол. дозволяють йому залишатися на верхній сходинці рейтингу найбільш високооплачуваних акторів. З червня 2014-го по червень 2015-го зірка «Залізної людини» і «Месників» поклала на свій рахунок близько 80 мільйонів доларів.

07
СЕР
2015

Зірка «Залізної хватки» Хейлі Стейнфелд веде переговори про участь у зйомках безіменної драми про дорослішання, яку для STX Entertainment продюсує ветеран Голлівуду Джеймс Л. Брукс («Сімпсони», «Джеррі Магуайер», «Краще не буває»).

07
СЕР
2015

Бред Пейтон, який зняв фільм-катастрофу «Розлом Сан-Андреас», поставить для студії Sony високобюджетну пригодницьку картину про військову команду. Сценарій для проекту написали автори першо\ «Залізної людини» Артур Маркам і Метт Холловей.

06
СЕР
2015

Чемпіонка UFC Ронда Роузі продовжує посилювати свою присутність в кінематографі. Спортсменка збирається знятися в біографічній картині, присвяченій її житті і кар'єрі.