15
КВІ
2016

Щоб відзначити вихід у прокат нового фільму «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя 2», студія Paramount Pictures та міжнародна онлайн-платформа для творчої спільноти Talenthouse пропонують художникам з усього світу розробити оригінальне оформлення кришок каналізаційних люків в стилі останньої частини франшизи.

15
КВІ
2016

Отримавши офіційну назву, новий фільм про Людину-павука визначився з виконавцем ролі головного лиходія. Sony і Marvel зупинили свій вибір на Майклі Кітоні, але поки залишається загадкою, образ якого противника Пітера Паркера пропонується номінанту на «Оскар».

14
КВІ
2016

Нова версія «Людини-павука» з Томом Холландом в головній ролі обзавелася логотипом і офіційною назвою, яке вийшло символічним. Супергеройська картина, що створюється спільними зусиллями Sony і Marvel, буде називатися Spider-Man: Homecoming («Людина-павук: Повернення додому»).

14
КВІ
2016

Зірки першої величини Джордж Клуні та Джулія Робертс в напруженому і захопливому трилері від режисера Джоді Фостера. Представляємо другий дубльований трейлер до стрічки.

14
КВІ
2016

З'явившись в минулому році відразу в чотирьох номінованих на «Оскар» фільмах («Легенда Г'ю Гласса», «Бруклін», «Пробудження сили», «Ex Machina»), Донал Глісон продовжує підбирати собі цікаві проекти. Актор веде переговори про отримання ролі англійського письменника Алана Олександра Мілна в біографічній стрічці «До побачення, Крістофер Робін».

14
КВІ
2016

Незважаючи на прохолодний прийом критиками фільму «Бетмен проти Супермена», Бен Аффлек удостоївся похвали за виконання ролі Темного лицаря, а багато фанатів з ентузіазмом сприйняли чутки про сольний фільм. Тепер Кевін Цудзіхара підтверджує офіційно: Аффлек зніметься в новому «Бетмені» і займе режисерське крісло.

13
КВІ
2016

Восени 2016 всесвіт Marvel презентує наймістичнішого супергероя - доктора Стефана Стренджа, якого втілить на екрані харизматичний Бенедикт Камбербетч. Представляємо перший дубльований трейлер.

13
КВІ
2016

Фільм Джона Фавро «Книга джунглів» ще тільки на цьому тижні вийде в Америці, але студія Disney вже планує знімати продовження. Очікується, що Фавро повернеться в режисерське крісло сиквела.

13
КВІ
2016

Участь в драмі Стівена Спілберга «Міст шпигунів» обернулося для Марка Райленса нагородженням премією «Оскар». Актор знявся в казці Спілберга «Великий дружній велетень», а в недалекому майбутньому зіграє Папу Римського Пія IX в новій стрічці режисера «Викрадення Едгардо Мортара».